Αρκαδία

Πολίτης καταγγέλλει επίθεση από δύο σκυλιά- (Σκληρές εικόνες)

Ακούστε το άρθρο

Για απρόκλητη επίθεση από δύο σκυλιά σε δρόμο της Τρίπολης κάνει λόγο πολίτης με καταγγελία του στο «Καλημέρα Αρκαδία». Μάλιστα, η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό στο οποίο αποτυπώνεται ο τραυματισμός στο πόδι του το οποίο είναι αιμόφυρτο.

Ειδικότερα, στην καταγγελία του, αναφέρει, επί λέξει: «Πρωινές ώρες της 5/05/21 και ενώ περπατούσα επί της οδού Αγίων Αποστόλων Τρίπολης, δέχθηκα απρόκλητη επίθεση από δυο σκυλιά, το ένα αρκετά μεγαλόσωμο και από ένα μικρόσωμο τύπου pitbull τα οποία πετάχτηκαν από ένα οικόπεδο, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να δαγκώσει το αριστερό μου πόδι, προκαλώντας μου σωματικές άβλαβες, ενώ από τις συνεχόμενες επιθέσεις μου έσκισαν πολλά σημεία από τα ρούχα μου.

bty

Ενώ προσπαθούσα να αμυνθώ έχασα την ισορροπία μου και έπεσα στο έδαφος και κατά την προσπάθεια μου να τα απωθήσω τραυματίστηκα σε πολλά σημεία του σώματος μου (αγκώνες, γόνατα).

Ακολούθως, κατάφερα να τρέξω σε γειτονικό περιφραγμένο οικόπεδο επιχείρησης. Από γείτονες της περιοχής ενημερώθηκα ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά έχουν επαναλάβει επιθέσεις και σε άλλους πολίτες και έχει ενημερωθεί ο δήμος, ο οποίος δεν έχει ενεργήσει ακόμα.»

bty
bty

Όλη η επικαιρότητα