Ηλεία

Πολύτεκνη οικογένεια από την Αμαλιάδα έχει ξανά μεγάλη ανάγκη από βοήθεια

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την οικογένεια της Κυριακής Σταμνιώτη.
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της 42χρονης Κυριακής Σταμνιώτη στην Αμαλιάδα.

Η οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά που ζούσε επί 4 μήνες σε καλύβα στην παραλία της Κουρούτας και για αρκετό διάστημα προ λίγων μηνών χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σε σπίτι στην Αμαλιάδα, αυτή τη φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Το πρόβλημα προέκυψε στην κα Σταμνιώτη, η οποία τις αμέσως επόμενες μέρες θα πρέπει να εισαχθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για περαιτέρω εξετάσεις και χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα.

Ωστόσο, τα οικονομικά τους, ακόμα και για την μετάβαση στην Αθήνα είναι σε πολύ κακή κατάσταση, και αυτό που ζητά η κα Σταμνιώτη μέσω της εφ. «Πατρίς» να βοηθήσει όποιος μπορεί, ακόμα και στο ελάχιστο…

Όποιος μπορεί με την ανθρωπιά του, ας μας βοηθήσει, όσο μπορεί. Και το λίγο για εμάς είναι σημαντικό. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα υγείας, που μου είχε παρουσιαστεί και παλιότερα, όμως τώρα η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Δεν έχουμε δουλειές, εγώ πρέπει να μένω με τα παιδιά, αλλά τώρα δεν ξέρω τι θα απογίνουν. Εγώ θα πάω σε νοσοκομείο στην Αθήνα και θα μείνει ο σύζυγός μου με τα παιδιά στην Αμαλιάδα.

Υπάρχουν έξοδα όμως και για τις εξετάσεις και για το χειρουργείο και φυσικά στο να μπορέσουν να ζήσουν τα παιδιά μου.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Είναι δύσκολη η κατάσταση και με το χειρουργείο.

Κάνω έκκληση, έστω και 2 ευρώ ο καθένας για εμάς θα είναι σημαντικά. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση…», είπε συγκινημένη η κα Σταμνιώτη.

Όποιος επιθυμεί και μπορεί να βοηθήσει, ο αριθμός λογαριασμού (iban) της οικογένειας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος,  είναι ο ακόλουθος: GR 38 0110 3090 0000 3096 3977 860.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα