Ηλεία Χωρίς κατηγορία

Πολύχρωμη καλοκαιρινή γιορτή στο ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ για τη λήξη της φετινής σεζόν
Ακούστε το άρθρο

Το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως την Παρασκευή 30 Ιουλίου πραγματοποίησε το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο πάρτυ για τη λήξη της φετινής σεζόν.

Οι εκπαιδευτικοί Γιάννης Μπιτζούνης, Αγγελική Παντή, Ακριβή Ζώη, Κλεοπάτρα Κατσώλη και Ιωάννα Αποστολοπούλου φρόντισαν η τελευταία μέρα των παιδιών στο ΚΔΑΠ να είναι γεμάτη εκπλήξεις. Οι μικροί μαθητές αρχικά έπαιξαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, ενώ στη συνέχεια δοκίμασαν τις υπέροχες χειροποίητες βάφλες που έφτιαξαν οι εκπαιδευτικοί του Κέντρου.

Επίσης, στη γιορτή παραβρέθηκε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και PILATES specialist, Έλενα Κανελλοπούλου που έκανε στα παιδιά πρόγραμμα γυμναστικής. Στη συνέχεια ακολούθησε νεροπόλεμος μέχρι τελικής πτώσης κόντρα στον καύσωνα και την υψηλή θερμοκρασία. Η γιορτή έκλεισε με τον ουρανό να γεμίζει πολύχρωμους καπνούς και τα παιδιά να βάφονται με χρώματα όλων των αποχρώσεων σε μια μέρα που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Τελειώνοντας τα παιδιά πήραν το δώρο τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη σε μια χρονιά που το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως σημείωσε έως τώρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αιτήσεις εγγραφής παιδιών από τα επτά συναπτά έτη λειτουργίας του. Οι δημιουργικές δράσεις, τα εκπαιδευτικά projects, οι εκδρομές και η συνεχής ανατροφοδότηση του εκπαιδευτικού προγράμματος κάνουν τα ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως ένα από τα πρότυπα δημόσια ΚΔΑΠ της Ηλείας, αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας.

Όλη η επικαιρότητα