Πολιτική

Πολύ σκληρός για να πεθάνει….die hard

Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος….

Ανεξάρτητα το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Η.Π.Α, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν βγει τα εξής συμπεράσματα:

Α) Ο Τράμπ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Β) Ο Τραμπ είχε προαναγγείλει την προφανή νοθεία και εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει στα δικαστήρια το δίκιο του. Κάτι που υπενθυμίζω δεν είναι κάτι ξένο για τις Αμερικανικές εκλογές. Έχει ξανασυμβεί και γι αυτό καλό είναι να μη μας ζαλίζουν οι «κλαίουσες ιτιές» περί δημοκρατίας. Εδώ αρχίζει να φαίνεται ότι έχουν ψηφίσει και οι νεκροί του Εμφυλίου της Αμερικής.

Γ) Ο Τραμπ δείχνει ότι έχει ικανό επιτελείο για να πολεμήσει τους μηχανισμούς και κυρίως το είχε έτοιμο.

Δ) Ο Τραμπ διδάσκει το πώς γίνονται οι αγώνες με το «βαθύ κράτος» και με το Παγκόσμιο παρακράτος. Δεν θα είναι υπερβολή ότι ήδη δημιούργησε σχολή. Στο μέλλον ίσως μιλάμε για «Τραμπικό τρόπο αγώνα και πάλης»

Ε) Ο Τραμπ έχει κάνει πόλεμο με τεράστια Παγκόσμια συμφέροντα.

ΣΤ) Ο Τραμπ μίλησε για Πατριωτισμό και Οικονομία και στηρίχθηκε σε πραγματικούς αριθμούς και πλούτο (στον 1,5 μόλις μήνα που πρόλαβε να κάνει μια περιοδεία).

Οι απέναντι μιλούσαν για Παγκοσμιοποίηση και είχαν επιστρατεύσει όλο το παλιό πολιτικό προσωπικό (βλέπε Ομπάμα κλπ) και το HOLLYWOOD.

Ζ) Ο Τραμπ ΔΕΝ είχε βήμα ΜΜΕ να μιλήσει, ενώ απέναντι του ήταν εκατοντάδες κανάλια-εφημερίδες-διαδικτυακά μέσα εντελώς ξεδιάντροπα (fb-twitter κλπ), που τον πολεμούσαν μέχρι εσχάτων.

Η) Τον Τραμπ τον ψήφισαν πάνω από 70.000.000 Αμερικάνοι (πραγματικές ψήφοι), σπάζοντας ρεκόρ.

Η βάση των ψηφοφόρων του είναι : Αγρότες-Εργαζόμενοι-Επιχειρηματίες-Νοικοκυραίοι-Πατριώτες, άνθρωποι καθημερινοί της βιοπάλης και Πατριώτες.

Η βάση των ψηφοφόρων των απέναντι ήταν : Μπαχαλάκηδες που έκαιγαν την Αμερική με την ανοχή «Δημοκρατικών Δημάρχων»-Έμποροι όπλων που «πείνασαν» αυτά τα 4 χρόνια που δεν αιματοκύλισαν την Υφήλιο-Αναρχικοί-Αντιφασίστες-Κουμουνιστές-Αριστεροί-Επιδοματάκηδες-τεμπέληδες-Ναρκομανείς-Παράνομοι-Σατανιστές-Παιδόφιλοι…κλπ ομορφιές των ΛΟΑΤ (LGBT).

U.S. President Donald Trump kisses first lady Melania Trump ahead of a campaign rally outside Raymond James Stadium, in Tampa, Florida, U.S., October 29, 2020. REUTERS/Jonathan Ernst TPX IMAGES OF THE DAY

Κλείνοντας να γνωρίζετε συνοπτικά ότι:

Ο Τραμπ είναι ο πρώτος πρόεδρος που δεν εμπλέκει τις ΗΠΑ σε ξένο πόλεμο από τον Αϊζενχάουερ.(Θυμηθείτε μόνο πόσους έκανε ο «καλός» Ομπάμα)

Ο Τραμπ  είχε τον μεγαλύτερο οικονομικό αντίκτυπο, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και μειώνοντας την ανεργία των μαύρων και των Λατινοαμερικανών, αλλά και των Ελλήνων ομογενών μας.

O Τραμπ ήταν ο μόνος άνθρωπος (μετά τον Κένεντυ- που προσπάθησε αλλά όλοι ξέρουμε τι έπαθε) που πήρε την Κεντρική Τράπεζα από τα χέρια των συμφερόντων και την έκανε Κρατική. (με λίγα λόγια τους εμπόδισε να κόβουν χρήμα με ουρά και να χρηματοδοτούν πολέμους-ΜΚΟ κλπ)

Ο Τραμπ  αποκάλυψε βαθιά, διαδεδομένη και μακροχρόνια διαφθορά σε FBA, CIA, NSA και στο Ρεπουμπλικανικό και Δημοκρατικό Κόμμα.

Ο Τραμπ  άλλαξε το ΝΑΤΟ και άφησε τους συμμάχους να αρχίσουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.( ένας από τους λόγους που τον μισεί η Μέρκελ κλπ γιουσουφάκια)

Ο Τραμπ  εξουδετέρωσε τους Βορειοκορεάτες, τους εμπόδισε να αναπτύξουν μια άλλη πυρηνική δύναμη, στέλνοντας πυραύλους στην Ιαπωνία και απειλώντας τις δυτικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Τραμπ  μεταμόρφωσε τις σχέσεις με τους Κινέζους, επανέφερε εκατοντάδες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ και αναζωογόνησε την οικονομία.(ο βασικός λόγος που τον μισούν οι Κινέζοι)

Ο Τραμπ  τελείωσε τον διορισμό τριών δικαστών του Αρείου Πάγου και σχεδόν 300 ομοσπονδιακών δικαστών

Ο Τραμπ  μείωσε τους φόρους, αύξησε τον κανονικό φόρο που επέστρεψε 12.500 δολάρια στην Marrie Filig Joints σε 24.400 δολάρια ΗΠΑ και οδήγησε το χρηματιστήριο να μεταφερθεί σε ρεκόρ μέγιστων πάνω από 100 φορές υψηλότερων, γεγονός που επηρέασε θετικά συντάξεις δεκάδων εκατομμυρίων πολιτών.(γι αυτό τον λατρεύουν όσοι ασχολούνται με την πραγματική οικονομία)

Ο Τραμπ  αποκάλυψε ευρεία παιδοφιλία σε κυβέρνηση και Χόλιγουντ και εξέθεσε σεξουαλική διακίνηση σε ανήλικους σε όλο τον κόσμο.(γι αυτό τον μισούν όλοι οι ανώμαλοι του Πλανήτη).

Ο Τραμπ  εργάζεται δωρεάν και έχει χάσει πάνω από δύο δισεκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματά σε υπηρεσία – και τόσα άλλα για να συναντήσει ακούραστους υπονομευτές και αντίπαλους ανθρώπους, που απειλούνται, επειδή ξέρετε ότι εκτίθενται σε επιθέσεις ως εγκληματίες – εάν επανεξελέγη.

Πριν λοιπόν αντιπαρατεθείς μαζί μου (με επιχειρήματα όμως, όχι με κραυγές και συνθήματα όπως κάνουν οι φανατικοί-οι τεμπέληδες και οι αδιάβαστοι) μάθε ότι πανηγυρίζεις για την τυχών εκλογή (κρατάτε μικρό καλάθι) ενός γερό-JO, με διαπιστωμένη άνοια και Alzheimer.

Που θα κρατάει πλέον το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των Πυρηνικών που θα αφανίσει τον Πλανήτη. Μάθε τέλος ότι τον γερό-JO έτρεξαν να τον συγχαρούν οι υιοί soros- rot child- Rockefeller- όλοι οι έμποροι όπλων- όλοι οι φανατικοί μακελάρηδες σείχηδες- όλοι οι αναρχικοι/antifa του Πλανήτη (κατά τα άλλα αναρχικοί…πφφφ)- κλπ ίδιοι….

Άρα και εσύ που πανηγυρίζεις για το γέρο-JO είσαι απλά ένας φανατικός, ένας ίδιος με όσους προανέφερα (τεμπέλης-επιδοματακιας-αναρχικός-διεθνιστής-σατανιστής-παιδόφιλος-τρομοκράτης κλπ) ή απλά ένας άσχετος που έχεις φάει αμάσητη και αυτή τη καραμέλα/σανό των Ελληνικών ΜΜΕ-fb-twitter κλπ);

Διάλεξε και πάρε (τι είσαι)…

Όλη η επικαιρότητα