Ελλάδα

Πρέβεζα: Και νέα ευρήματα στην τάφρο που βρέθηκε το κρανίο – Όλα «δείχνουν» την Αγγελική Πεπόνη

Ακούστε το άρθρο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στη τάφρο που βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο, στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Από νωρίς το πρωί άνδρες της αστυνομίας, με την συμβολή ανδρών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας και της 5ης ΕΜΑΚ, ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή με τσουγκράνες και φτυάρια τους όγκους λάσπης που βγάζει σκαπτικό εργαλείο από την τάφρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν κάποια μικρά ευρήματα τα οποία τοποθετήθηκαν από την Ασφάλεια Πρέβεζας σε ειδικά σακουλάκια και θα σταλούν στον Ιατροδικαστή κ.Βουγιουκλάκη προς διερεύνηση, αν αποφανθεί πως ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό, θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αθηνών για ταυτοποίηση.

Όλα «δείχνουν» Αγγελική Πεπόνη

Την ώρα που οι αστυνομικές έρευνες στην τάφρο της ΒΙΠΕ Πρέβεζας, όπου βρέθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο, συνεχίζονται και εν αναμονή της εξέτασης DNA για την ταυτοποίηση της Αγγελικής Πεπόνη που εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2010, ένα νέο στοιχείο ρίχνει φως στο μυστήριο.

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έφτασε φάκελος από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009 η 25χρονη τότε Αγγελική. Οι πληροφορίες που παρέχει ο φάκελος σχετικά με τα εργαστηριακά ευρήματα του Νοσοκομείου Άρτας ταυτοποιούνται πλήρως με τα αλλά ευρήματα του καθηγητή Βουγιουκλάκη.

Το τροχαίο ατύχημα και το σημάδι στο κεφάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες το newsIT.gr η κοπέλα το 2009 είχε ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο της προκάλεσε κάκωση στο κρανίο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ιατροδικαστής, βρήκε την ίδια κάκωση, στο κρανίο που βρέθηκε στο χωράφι της Πρέβεζας.

Αμέσως, ζήτησε να πάρει στα χέρια του τον ιατρικό φάκελο από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί η κοπέλα το 2009 μετά το τροχαίο. Αυτό έγινε και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία ταιριάζουν…

Συγκεκριμένα, το κορίτσι είχε κάκωση στην αριστερή κροταφική χώρα. Στο κρανίο που βρέθηκε στο χωράφι, υπάρχει κάκωση στην αριστερή κροταφική χώρα…

Δείτε φωτογραφίες από τις νέες έρευνες στην Πρέβεζα

Με πληροφορίες από prevezabest

Όλη η επικαιρότητα