Super league

Πριμ άνω των 200.000 ευρώ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (14/02), αμέσως μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Παναθηναϊκού «υποδέχθηκαν» τον Γιάννη Αλαφούζο στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου με την ιαχή «μπόνους, μπόνους». Με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ να λέει χαμογελώντας προς τον Λάζλο Μπόλονι «…το πήρα το μήνυμα».

Από το πρωί της Δευτέρας (15/02), η πλευρά του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ, ενέκρινε ένα έξτρα πριμ μόνο για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, το οποίο θα ξεπερνάει (συνολικά) τις 200.000 ευρώ! Και θα μοιραστεί εντός των επόμενων ημερών απ’ τις «κεφαλές» του ποδοσφαιρικού τμήματος προς τους παίκτες.

Το συγκεκριμένο πριμ είναι ανεξάρτητο από το μπόνους των 2.000 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή, ανά τριάδα νικών στο πρωτάθλημα, που είχε συμπεριληφθεί στον εσωτερικό κανονισμό από τις αρχές του 2021, μετά από πρόταση του Μπόλονι.

Παράλληλα, ο 68χρονος τεχνικός έχει προτείνει (κι έχει γίνει δεκτό απ’ τον Αλαφούζο) να υπάρξει κι ακόμη ένα μεγάλο «έξτρα» πριμ προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε περίπτωση κατάκτησης του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα