Ηλεία

Προσοχή σε Ηλεία και Δυτική Ελλάδα… Ανησυχία από την αύξηση του ιικού φορτίου

Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων ενόψει και της εορτής του πολιούχου, Αγίου Ανδρέα, στις 30 Νοεμβρίου, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Πάτρας κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη, υπογραμμίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση στην περιοχή, γεγονός που επιβάλλει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους πολίτες και ζήτησε από τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλουν σε αυτό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον δήμαρχο Πατρέων υπογράμμισε την αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση στην περιοχή, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, «γεγονός που επιβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους πολίτες και ζήτησε από τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλουν σε αυτό».

Σημειώνεται, ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη ανησυχία για την Πάτρα, καθώς είναι μία από τις επτά περιοχές, που εμφανίζουν πολύ υψηλά κρούσματα σε σχέση με τον πληθυσμό τους.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Πατρίς» που κυκλοφορεί… 

Όλη η επικαιρότητα