Categories: Αθλητισμός

Προφυλακιστέος ο Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι – Κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική επίθεση

Share

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο του Τσέστερ –  Η εισαγγελεία διέταξε την προφυλάκισή του για τις επόμενες δύο εβδομάδες –  Η συνήγορος του ετοιμάζει αίτηση εγγύησης για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, προφυλακίστηκε αφού εμφανίστηκε στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση. Ο 27χρονος αμυντικός ειναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες καθώς κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική επίθεση  στο σπίτι του στο Τσέσαϊρ.

Κατά την παρουσία του στο δικαστήριο ο Γάλλος ποδοσφαιριστής περιορίστηκε μόνο στο να αναφέρει τα προσωπικά του στοιχεία και τον τόπο διαμονής του. Ακόμη κατηγορείται για παραβίαση των όρων εγγύησής του τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τον ακροατήριο του δικαστηρίου, μετά την αποφυλάκισή του στις 26 Ιουλίου φέτος «έσπασε» έναν όρο που του είχε τεθεί, καθώς είχε περισσότερα από τέσσερα άτομα στο σπίτι του.

Η εισαγγελεία διέταξε την προφυλάκισή του για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Την ίδια ώρα, η συνήγορος του 27χρονου Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2018 ετοιμάζει αίτηση εγγύησης για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται πως τα συμβάντα σημειώθηκαν από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021. Σημειώνεται πως ο αμυντικός των «πολιτών» που έχει τεθεί εκτός από κάθε δραστηριότητα της ομάδας του. Μάλιστα η Σίτι ξεκαθάρισε πως  «όσο διαρκεί η διαδικασία δεν πρόκειται να γίνει κανένα άλλο σχόλιο».

Πηγή: protothema.gr