Προγνωστικά

Προϋποθέσεις για γκολ στη Νάπολη και για κόντρα στο Ρότερνταμ

Ακούστε το άρθρο

Στο Κύπελλο Ιταλίας, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο Νάπολι – Σπέτσια, ομοίως και στις δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ισπανίας.

Διάβασε την αναλυτική αξιολόγηση για την betsson ελλαδα

Νάπολι – Σπέτσια (22:00)

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα Κυπέλλου Ιταλίας. Νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «8», ακολουθούν παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Από γερό «χαστούκι» προέρχεται η Νάπολι, ηττήθηκε 3-1 από τη Βερόνα, παρότι προηγήθηκε μόλις 9 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη. Προηγήθηκε ο χαμένος τελικός του Σούπερ Καπ από τη Γιουβέντους και ο κόουτς Γκατούζο βρίσκεται υπό πίεση, ενώ έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται ονόματα για αντικαταστάτες. Αρκετές αλλαγές αναμένονται στην ενδεκάδα. Η Σπέτσια μάλλον κέρδισε το λάθος ματς με τη Ρόμα στα δύο κολλητά παιχνίδια που έπαιξε στο «Ολίμπικο». Το νικηφόρο 3-0 στο Κύπελλο, διαδέχθηκε η ήττα 4-3 στο πρωτάθλημα και παρέμεινε κοντά στην ουρά της βαθμολογίας. Πρώτος στόχος η παραμονή, και αυτή θα κάνει «γερό» ροτέισον.

Προγνωστικό: Θα ποντάρουμε στον θυμό της Νάπολι, η οποία ψάχνει να ξεσπάσει κάπου για τις δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά και στη μονίμως επιθετική διάθεση της Σπέτσια, ανεξαρτήτως ενδεκάδας που κατεβάζει. Καθόλου απίθανο σενάριο να σημειωθούν μίνιμουμ 4 γκολ, στο 2,35 η απόδοση του Over 3,5.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Όλη η επικαιρότητα