WEB tv Ηλεία Πολιτική

Πρωτοβουλία ζωής από τους νέους του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας (Video)

Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η εθελοντική αιμοδοσία στον Πολυχώρο Αμαλιάδας, την οποία συνδιοργάνωσαν ο Τομέας Νέας Γενιάς της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηλείας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηλείας.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, υποδέχτηκαν όσους επιθυμούσαν να συμβάλλουν στην πολύτιμη συλλογή μονάδων αίματος, που τόσο ανάγκη έχουν οι συνάνθρωποί μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία, συνέπεσε με την μεγάλη μείωση των ποσοστών συμμετοχής στις εθελοντικές αιμοδοσίες σε ολόκληρη τη χώρα, κυρίως τον τελευταίο χρόνο από την έναρξη της πανδημίας και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν με αυτή την πρωτοβουλία να δώσουν ένα μήνυμα ζωής!

Σημαντική η χθεσινή πρωτοβουλία εθελοντικής αιμοδοσίας στην Αμαλιάδα από τον Τομέα Νέας Γενιάς Ηλείας και την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Φλεβοτόμος, Συντονιστής Ν.Ε. Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ

Με αίσθημα ευθύνης προς τον συνάνθρωπό μας, θέλουμε να προσφέρουμε κι εμείς το ελάχιστο για τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα. Πρέπει όλοι να ανταποκρινόμαστε στις εκκλήσεις για αίμα. Είναι μια σπουδαία και πολύτιμη προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Εύχομαι καλό Πάσχα, υγεία και να ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις και από άλλα πολιτικά κόμματα και συλλόγους.

Κώστας Φλεβοτόμος, Μέλος Ν.Ε. Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ & Νεολαίας

Σε μια δύσκολη υγειονομικά περίοδο η Νέα Γενιά και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παίρνουμε την πρωτοβουλία να κάνουμε μια εθελοντική αιμοδοσία, συνεισφέροντας στον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη.

Κινούμενοι εκτός κομματικών στεγανών, θέλουμε να συνεισφέρουμε στο κοινό καλό. Δίνουμε σήμερα αίμα και λίγο από το χρόνο μας για να σώσουμε μια ζωή.

Όλη η επικαιρότητα