Life

Πρωτοποριακό ερωτικό βοήθημα ισχυρίζεται ότι δίνει στον άντρα «γυναικείο οργασμό»

Ακούστε το άρθρο

Μια εταιρία που κατασκευάζει σεξουαλικά βοηθήματα ισχυρίζεται πως έχει ένα νέο και ιντριγκαδόρικο προϊόν για τους άντρες.

Κι ενώ οι περισσότεροι άντρες είναι μάλλον ικανοποιημένοι από τις σεξουαλικές τους συνήθειες, η Arcwave μας λέει ότι το νέο βοήθημα χαρίζει μια τελείως διαφορετική αίσθηση διέγερσης.

Το Arcwave Ion διεγείρει τα γεννητικά όργανα με τη βοήθεια του αέρα, ειδικά το τμήμα τους που διαθέτει τους ίδιους αισθητήρες με την κλειτορίδα. Γι’ αυτό και μιλά για μια «νέα εποχή στον αντρικό αυνανισμό».

Τα κύματα αέρα, σύμφωνα πάντα με την εταιρία, χαρίζουν δυνατότερη κορύφωση. Και μας λέει μάλιστα πως οι περισσότεροι από 100 δοκιμαστές που έχει για τα προϊόντα της το βρήκαν εξαιρετικό.

Το 70% βίωσε δυνατότερο οργασμό και κάποιοι έφτασαν ακόμα και στο σημείο να το χαρακτηρίσουν «εκρηκτικό». «Το Ion μου χάρισε μια μοναδική αίσθηση που δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί με κανέναν άλλο τρόπο», σχολίασε ένας από αυτούς.

Ο Dr Tobias Zegenhagen, διευθυντής της Wow Tech, μητρικής της Arcwave, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ίδρυση της μάρκας Arcwave αντιπροσωπεύει όχι μόνο μια νέα εποχή για τον αντρικό αυνανισμό, αλλά και μια πιο σύγχρονη αρρενωπότητα που επιτρέπει στους άντρες να ανακαλύψουν εκ νέου τα σώματά τους και να εξερευνήσουν πώς βιώνουν τη σεξουαλική απόλαυση»…

via

Όλη η επικαιρότητα