Lifestyle

Πρόβα νυφικού για την Κατερίνα Γερονικολού (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

Η αγαπητή ηθοποιός ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες φωτογράφισης του περιοδικού «Νύφη» και εντυπωσίασε! 

Μπορεί η Κατερίνα Γερονικολού και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης να είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι , ωστόσο το ζευγάρι δεν πρόκειται ακόμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας..

 Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Τατουάζ», ωστόσο,  πόζαρε για το περιοδικό, φορώντας υπέροχα νυφικά και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολυ εντωπωσιακό. 

Μάλιστα, η γοητευτική Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν ονειρεύομαι την ημέρα του γάμου μου. Ονειρεύομαι να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη».

Η πανέμορφη ηθοποιός με νυφικό. φωτογραφία: instagram

Η πανέμορφη ηθοποιός με νυφικό. φωτογραφία: instagram

Μπορεί, το ερωτευμένο ζευγάρι, να μην έχει τον γάμο και την απόκτηση οικογένειας στα κοντινά του σχέδια αλλά η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Real News δήλωσε για πρώτη φορά ερωτευμένος με την σύντροφό του!

«Δεν της στέλνω ψυχρά μηνύματα τύπου “Γεια, τι κάνεις;”. Της στέλνω τρυφερά μηνύματα που αφορούν όμως μόνο τους δυο μας! Όταν είσαι τόσο ερωτευμένος τέτοια στέλνεις!», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα