Κόσμος

Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού: Έχει καταστραφεί όλη η πόλη

Ακούστε το άρθρο

Την τρομερή έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 100 ανθρώπους, σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού, Παναγιώτης Ανδριώτης.

Την τρομερή έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 100 ανθρώπους, σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού, Παναγιώτης Ανδριώτης.

Ο κ. Ανδριώτης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ανέφερε πως η έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα, με τις ζημιές να εκτείνονται σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων. «Χθες κατά τις 5 το απόγευμα έγινε μια μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού» σημείωσε ο Παναγιώτης Ανδριώτης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας παρομοίασε την έκρηξη με αυτή της Χιροσίμα. «Δεν έμεινε τίποτα όρθιο» εξήγησε και πρόσθεσε πως ο ήχος της έκρηξης ακούστηκε μέχρι την Κύπρο.

«Έχει καταστραφεί όλη η Βηρυτός» επισήμανε ο κ. Ανδριώτης, προσθέτοντας: «Τώρα το πρωί που βγήκε η μέρα φαίνονται πιο πολύ οι ζημιές».

Τέλος, αναφορικά με τις σκέψεις για ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. «Ποιος θα μπει στο λιμάνι; Απαγορεύεται» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα