Super league

Πρόωρη στέψη για τον Ολυμπιακό που νίκησε και τον ΠΑΟΚ

Ακούστε το άρθρο

Με γκολ των Ελ Αραμπί, Καμαρά και Βρουσάι, ο Ολυμπιακός που είχε και τρία δοκάρια νίκησε και τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει την επέλασή του.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν καλύτερα και είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο 6′ με τον Κρμέντσικ που πάτησε περιοχή και σούταρε, για να αποκρούσει όμως με τα πόδια ο Σα. Οι Πειραιώτες, από την άλλη πλευρά, προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό μετά το 10λεπτο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφεραν.

Το πρέσινγκ των φιλοξενούμενων προκαλούσε πρόβλημα στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως βελτιώθηκαν μετά το ημίωρο και είχαν τις φάσεις για να ανοίξουν το σκορ. Στο 33′, όμως, ο Βιεϊρίνια έβαλε την κόντρα στο σουτ του Μπρούμα, στο 38′ ο Καμαρά από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ ενώ στο 39′ ο Μπρούμα σημάδεψε δοκάρι.

Και αφού δεν έγινε το 1-0, στο 44′ ο Τζόλης είχε την ευκαιρία για το 0-1 αλλά ο Σα αντέδρασε και πάλι σωστά, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Αυτό, τελικά, μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν για τον Ολυμπιακό, αφού η τρομερή μπαλιά του Μπουχαλάκη στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, στο 50′, έφερε το 1-0 από την εκτέλεση του Ελ Αραμπί.

Οι Θεσσαλονικείς επιχείρησαν να αντιδράσουν άμεσα αλλά ο Τζόλης ήταν οφσάιντ στο γκολ που έβαλε στο 53′ και σωστά αυτό δεν μέτρησε, για να ακολουθήσει στο 66′ η μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά-ψαράκι του Ουάρντα που απέκρουσε ο Σα και στο 69′ το σουτ του Ελ Καντουρί το οποίο επίσης εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων.

Δύο λεπτά μετά, στο 71′, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να αγγίξει το γκολ με το οποίο θα αγκάλιαζε και τη νίκη, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι (δεύτερο για τους Πειραιώτες) μετά το σουτ του Καμαρά και την εντυπωσιακή προσπάθεια του Ζίβκοβιτς που βρήκε τη μπάλα και της άλλαξε λίγο πορεία.

Τα πάντα, πλέον, είχαν κριθεί και στο 89′, μετά την κάθετη του Ελ Αραμπί, ο Βρουσάι αρχικά σημάδεψε δοκάρι και στην επαναφορά βρήκε δίχτυα, γράφοντας το τελικό 3-0 για τον Ολυμπιακό που συνεχίζει αήττητος και είναι στο +12 από τον Άρη, στο +14 από την ΑΕΚ και στο +15 από τον ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Καμαρά (87′ Πέπε), Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης (73′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (90′ Μασούρας), Ραφίνια, Μπα, Μπρούμα (90′ Χασάν), Ρέαμπτσιουκ.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Τζόλης, Ζίβκοβιτς Α. (80′ Μουργκ), Βιεϊρίνια, Κρέμντσικ (71′ Σφιντέρφσκι), Αουγκούστο (78′ Σβαμπ).

Πηγή:  newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα