Περίεργα

«Πόζαρα για το Playboy ενώ έδινα μάχη με θανατηφόρο όγκο στον εγκέφαλο – Μου έδιναν ένα χρόνο ζωής, η κάνναβη με κρατά εδώ»

Ακούστε το άρθρο

Η καυτή Βρετανή Playmate, Κέρι Πάρκερ διαγνώστηκε με καρκίνο και της έδιναν μάλιστα μόλις έναν χρόνο ζωής.

Όπως λέει η ίδια, αψήφησε τις πιθανότητες και το πάλεψε με μια δική της θεραπεία, την κάνναβη.

Η 36χρονη είπε «όχι» στη χημειοθεραπεία και ξεκίνησε δική της αγωγή με την παράνομη ουσία, η οποία όπως ισχυρίζεται σταθεροποίησε την κατάστασή της και της επέτρεψε να συνεχίσει το modelling.

Η Playmate, που φλέρταρε ακόμα και με 5 χρόνια φυλακή για τη χρήση του ναρκωτικού, εμφανίζεται πεπεισμένη πως ήταν η «ολιστική προσέγγιση» που της έσωσε τη ζωή.

Ακόμα και στον σκύλο της άρχισε να δίνει κάνναβη και δεν ξαναπήγε, όπως λέει, ποτέ στον κτηνίατρο. Κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια, όπως λέει.

Η Κέρι είχε μόλις ξεκινήσει την περιπέτειά της με το Playboy, έχοντας μετακομίσει στην έπαυλη στο Λος Άντζελες, για να ζήσει δίπλα στον Χιου Χέφνερ όταν εμφανίστηκε ο όγκος.

Τον Οκτώβριο του 2013 αναγκάστηκε ωστόσο να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι. Τον Φεβρουάριο του 2014 υποβλήθηκε σε εγχείριση.

Κι ενώ, όπως λέει πάντα η ίδια, της είχαν πει πως όλα πήγαν καλά και «καθάρισε», τον Ιούνιο του 2019 ο όγκος επανεμφανίστηκε και πλέον ήταν στο τελικό στάδιο. «Δεν τον έδειξαν οι εξετάσεις εδώ και 5 χρόνια», λέει πως της είπαν οι γιατροί.

Η Κέρι αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία και προτίμησε την «εναλλακτική θεραπεία», όπως την αποκαλεί.

Τον περασμένο Ιούνιο πήγε για έλεγχο και της είπαν πως ο όγκος είναι σταθερός. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν τόσο επιθετικός καρκίνος και επεκτεινόταν στο κεφάλι μου σαν φωτιά».

Η ίδια είναι πλέον καλά, όπως δηλώνει, και θα διαγωνιστεί το 2021 στα καλλιστεία για τη Μις Κόσμος…

via

Όλη η επικαιρότητα