Ελλάδα

Πόρος: Έδεσε η υπερπολυτελής θαλαμηγός των 220 εκατ. ευρώ

Ακούστε το άρθρο

Η θαλαμηγός που κόβει την ανάσα έδεσε στον Πόρο και κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Διαθέτει από ελικόπτερο μέχρι υποστηρικτικό σκάφος 24 μέτρων…

Για ένα ακόμη καλοκαίρι προτίμησε τον Πόρο το τεράστιο υπερπολυτελές γιοτ “ULYSSES” (Οδυσσέας δηλαδή), που έχει ρίξει άγκυρα από το πρωί, ανοιχτά του κόλπου του Μεγάλου Νεωρίου.

Σύμφωνα με το sarronicmagazine, το εντυπωσιακό γιοτ είχε επισκεφθεί ξανά τον Πόρο, τον Ιούλιο του 2018.

Δείτε το εντυπωσιακό γιοτ

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκάφος 116 μέτρων εξοπλισμένο με ελικόπτερο – το οποίο πραγματοποιεί πτήσεις στον ουρανό του Πόρου – υποστηρικτικό σκάφος 24 μέτρων, τετρακίνητο όχημα και μοτοσικλέτα, όλα προστατευμένα σε υπόστεγα!

Το “Ulysses” μοιάζει με υπερπολυτελές θαλάσσιο πριβέ ξενοδοχείο, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 30 άτομα σε 15 ιδιωτικές σουίτες (και 20 δωμάτια για το προσωπικό), φθάνει ανώτατη ταχύτητα 15 ναυτικών κόμβων και χρειάζεται 43 άτομα προσωπικό.

Το Ulysses είναι το δεύτερο εντυπωσιακό mega yacht που κατασκευάστηκε στο Kleven της Νορβηγίας, και σύμφωνα με δημοσιεύματα πωλήθηκε πέρσι, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η τιμή πώλησης. Φημολογείται πάντως ότι το κόστος του αγγίζει τουλάχιστον τα 220 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Ulysses πραγματοποιήθηκαν προσφάτως εργασίες και παραδόθηκε για να ταξιδέψει στη Μεσόγειο.

Όλη η επικαιρότητα