Ελλάδα

Πότε καταργούνται τα SMS στο 13033

Ακούστε το άρθρο

Η αποστολή των SMS στο 13033 για την μετακίνηση των πολιτών, που υφίσταται ως μέτρο επί μήνες, βαίνει σταδιακά προς κατάργηση και αυτό θα συμβεί, όταν αποφασιστεί η άρση των περιοριστικών μέτρων μετά το Πάσχα, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Συνεπώς, όπως είναι λογικό, η κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών και το άνοιγμα όλων των δραστηριοτήτων είναι αυτά που θα φέρουν και την κατάργηση των SMS στο 13033.

Οι ημερομηνίες πάντως για την επιστροφή στην κανονικότητα δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη, ωστόσο ήδη το Μαξίμου έχει καταρτίσει πλάνο, το οποίο θα μπορέσει να υλοποιηθεί, εάν η σταθεροποίηση των κρουσμάτων συνεχιστεί και τα προγνωστικά μοντέλα «δείξουν» ότι έρχεται η αποκλιμάκωση του τρίτου κύματος της πανδημίας.

Σύμφωνα με αυτό malls, κέντρα αισθητικής και φροντιστήρια μόνο όμως για τους μαθητές Λυκείου αναμένεται επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα στις 19 Απριλίου.

Tο Σάββατο 24 Απριλίου, είναι πιθανό να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση του λιανεμπορίου και οι καταναλωτές θα μπορούν να ψωνίζουν κανονικά, χωρίς ραντεβού – click away και click in shop / click inside.

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα