Ηλεία

Πύργος: Η έκκληση του πατέρα για τα αίτια της τραγωδίας

Ακούστε το άρθρο

Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής που έχει προλάβει να «μετρήσει» ελάχιστα χρόνια, ο ξαφνικός χαμός ενός νέου παιδιού, στον αιματοβαμμένο οδικό άξονα Πύργου – Πατρών, προκαλεί ανείπωτο πόνο στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντα, πόνος που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ.

Ενδεικτικό παράδειγμα μιας τέτοιας κατάστασης η περίπτωση του 26χρονου Αναστάσιου Τασσόπουλου, που προστέθηκε σε μια μακροσκελή λίστα με τα θύματα του δρόμου – καρμανιόλα.

Ο θάνατος του 26χρονου αποτέλεσε μια από τις περιπτώσεις που ανάγκασαν τους πολίτες της Ηλείας να «σιωπήσουν» και να πενθήσουν για μια ακόμα νεαρή ζωή που άδικα χάθηκε. Ένας νέος που δεν είχε προλάβει ακόμα να ζήσει όσα ονειρευόταν, ούτε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Ο πόνος που σκόρπισε η απώλεια στα μέλη της οικογένειάς του αβάσταχτος.

Ζητούν δικαιοσύνη!

Παρά την απώλεια αυτή, τα μέλη της οικογένειας έχουν ξεκινήσει από εκείνη τη «μαύρη» στιγμή έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό αυτό δυστύχημα που είχε αποτέλεσμα την απώλεια του 26χρονου.

Όπως θα λειτουργούσε κάθε οικογένεια σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι και αυτή του Αναστάσιου Τασσόπουλου επιθυμεί να μάθει τι συνέβη εκείνη την εφιαλτική νύχτα. Αν ήταν περίπτωση οδηγικού λάθους ή εμπλοκή τρίτου οχήματος που οδήγησε στο να συμβεί το μοιραίο γεγονός.

Για τον λόγο αυτό ο πατέρας του 26χρονου, Κωνσταντίνος Τασσόπουλος, προχώρησε σε δημόσια έκκληση μέσω της εφημερίδας «Πατρίς» προς όσους πιθανόν γνωρίζουν κάτι, να επικοινωνήσουν με τον ίδιο ή την Τροχαία Πύργου.

Συγκεκριμένα, η έκκλησή του ανέφερε τα εξής:

«Την 4-09- 2020 έγινε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο 88,1 χλμ της ΝΕΟ Πατρών – Πύργου μετά την επιχείρηση του κου Χόχολη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου μου Αναστασίου Τασσόπουλου, το αυτοκίνητο του οποίου συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με την εμπλοκή τρίτου οχήματος στο ανωτέρω ατύχημα καθώς και κάθε άλλη πληροφορία να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978326005 ή με το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Ευχαριστώ,

Κωνσταντίνος Τασσόπουλος»

Όλη η επικαιρότητα