WEB tv Ηλεία

Πύργος: Έναρξη λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Ακούστε το άρθρο

Με τους λιλιπούτειους μαθητές του πρώτου νηπιαγωγείου Πύργου άνοιξε τις πύλες του το ανακαινισμένο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου για τη σεζόν 2020-2021. 

Το πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή του Ανθόπυργου  μπορεί να προσφέρει στα μικρά παιδιά βιωματικές γνώσεις για το πως πρέπει να κυκλοφορούν  ορθώς στο δρόμο με ένα όχημα. Η διαδικασία εκμάθησης είναι ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι για τους μικρούς επισκέπτες ενώ παράλληλα μαθαίνουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

«Ο Δήμαρχος, κύριος Αντωνακόπουλος, δέχτηκε τις εισηγήσεις μας και έγινε γενική ανακαίνιση του πάρκου εσωτερικά και εξωτερικά» δήλωσε Σωκράτης Μασσιας. άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου στην κάμερα της ΟΡΤ. «Άλλαξαν οι τουαλέτες, είναι όλα καινούργια και περιμένουμε τα σχολεία μας να επισκεφτούν το πάρκο» συμπλήρωσε.

Στην ξενάγηση των μαθητών του νηπιαγωγείου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊο. «Το πάρκο είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος όλες τις σχολικές μονάδες όχι μόνο του δήμου μας αλλά και όλου του νομού» ανέφερε ο υπεύθυνος λειτουργίας κύριος Κώστας Σκαρτσιάρης.

Δείτε το ρεπορτάζ από την ΟΡΤ:

Όλη η επικαιρότητα