Ηλεία Καταναλωτές

Πύργος: Απόψε η «Εκπτωτική Νύχτα» – Ηλ. Ξανθούλης: «Ελπίζουμε αρκετά»

Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση πως η «Εκπτωτική Νύχτα» θα έχει σημαντική επιτυχία και πως οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να κάνουν φθηνά ψώνια, έκανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης ελάχιστες ώρες πριν τη διεξαγωγή της, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή στους καταναλωτές για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και των απαιτούμενων αποστάσεων.

Ειδικότερα, ο κ. Ξανθούλης τόνισε πως σχεδόν όλα τα καταστήματα θα συμμετέχουν στην αποψινή Εκπτωτική Νύχτα, έχοντας σημαντικές εκπτώσεις προς όφελος των καταναλωτών τους οποίους κάλεσε παράλληλα να προτιμήσουν την πόλη του Πύργου και την ομορφιά της το βράδυ που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά. Με λύπη του ανέφερε πως λόγω κορωνοϊού δε θα διεξαχθούν παράλληλες εκδηλώσεις, ωστόσο φανέρωσε πως ύστερα από συνεννόηση με το δήμο θα υπάρχει μουσική σε όλη την πόλη μέσω ηχείων.

Δεν παρέλειψε να εκτιμήσει ακόμα πως θα υπάρχει σημαντική κίνηση από πλευράςτου κόσμου, σε μια εκδήλωση που λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με τον ιό ουσιαστικά παίρνει τη θέση της «Λευκής Νύχτας», ενώ ζήτησε ο κόσμος να στηρίξει την τοπική αγορά, να δώσει μεγάλη προσοχή στις εκπτώσεις των καταστημάτων και να είναι υπομονετικός όσον αφορά την αναμονή στα καταστήματα, καθώς λόγω υγειονομικών μέτρων δεν επιτρέπονται πολλά άτομα εντός καταστημάτων.

Επιβράβευση καταναλωτή Η δράση που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και αναμένεται να προκύψει από αυτή ένας τυχερός που θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με τον κ. Ξανθούλη αποτελεί την επιβράβευση του καταναλωτή που θα προτιμήσει τα καταστήματα του Πύργου.

Σημείωσε δε πως ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου, με την κίνηση να είναι ήδη αρκετή και αρκετοί πολίτες να ζητούν και συμμετοχή δίχως αγορές, υποστηρίζοντας ωστόσο πως το σημαντικό είναι να στηριχθούν τα καταστήματα της πόλης. Ακόμα, πρόσθεσε πως μελλοντικά θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις τέτοιου είδους, με τις ανακοινώσεις να γίνονται εν καιρώ, ενώ σημαντική αναφορά έκανε και για τη δεύτερη «Εκπτωτική Νύχτα» για την οποία έχουν λάβει άδεια για τις 29 Αυγούστου, ωστόσο η διεξαγωγή της κρίνεται αμφίβολη και αναμένεται να εξεταστεί η επιτυχία ή μη της πρώτης και τα μέτρα για τον κορωνοϊό που θα ισχύουν εκείνο το διάστημα. Μάλιστα έκανε λόγο πως σε περίπτωση που όλα βαίνουν καλώς ίσως γίνει και συναυλία με καλό όνομα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες με την παρούσα κατάσταση.

Κατηγορηματικά τόνισε πως δεν θα ρισκάρει κανείς την υγεία του κόσμου, μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις ο συγχρωτισμός είναι μεγάλος.

Τέλος, αναφέρθηκε στο σάιτ του συλλόγου που είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το επόμενο διάστημα, ίσως και κατά την ημερομηνία της κλήρωσης προκειμένου να συνδυαστεί από κοινού ο νικητής και η παρουσίαση της σελίδας

Όλη η επικαιρότητα