Ηλεία

Πύργος: Καραμπόλα 3 οχημάτων στον Κόμβο Λαστεϊκων

Ακούστε το άρθρο

Άγιο φαίνεται πως είχαν οδηγοί και επιβαίνοντες τριών αυτοκινήτων το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού η σφοδρή σύγκρουσή τους στη διασταύρωση των Λασταιίκων δεν επέφερε κάποιον τραυματισμό, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα.

Ήταν λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, όταν ένα γαλάζιο αγροτικό παλαιού τύπου με κατεύθυνση από Πύργο προς Αμαλιάδα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο αγροτικό που είχε κατεύθυνση προς Λασταίικα.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη και ένα ΙΧ επιβατηγό που ανέμενε το φωτεινό σηματοδότη να γίνει πράσινος προκειμένου να ξεκινήσει για τον προορισμό του.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει τη συνοδηγό του μεγάλου αγροτικού, κυρίως για προληπτικούς λόγους μιας και δεν φαίνεται να υπέστη κάποιο τραυματισμό.

Στο σημείο και η Τροχαία Πύργου, προκειμένου να ελέγξει τη ροή των διερχόμενων αυτοκινήτων από το σημείο και να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης.

Η περίοδος που διανύουμε για τους αγρότες είναι σημαντική, με την ελαιοσυγκομιδή αυτό το διάστημα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ένα εκ των δυο αγροτικών οχημάτων ήταν φορτωμένο με σακιά γεμάτα ελιές, τα οποία από τη σύγκρουση βρέθηκαν στην άσφαλτο και πήγε στράφι ο κόπος τους να τον μαζέψουν.

Βέβαια, στο τέλος φορτώθηκαν και πάλι στο όχημα όσα τσουβάλια είχαν μείνει άθικτα, ενώ προσπάθησαν να σώσουν ότι μπορούσαν από τον καρπό που σκορπίστηκε στο οδόστρωμα.

Όλη η επικαιρότητα