Ηλεία

Πύργος: Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής στην «Λευκή Νύχτα»

enthoysiase_me_tin_emfanisi_toy_o_stelios_rokkos_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε “διπλό ταμπλό” παίζει φέτος το καλοκαίρι ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, πού προγραμματίζει σημαντικές εκδηλώσεις με τη συνδρομή του δήμου Πύργου.

Συγκεκριμένα ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, πέρα από την «Λευκή Νύχτα» την οποία προγραμματίζει για τις 21 Αυγούστου, με την παρουσία σημαντικών ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως του Στέλιου Ρόκκου και της Μελίνας Ασλανίδου, θα συμμετάσχει και στην μεγάλη εκδήλωση του δήμου Πύργου που θα γίνει στις 30 Ιουλίου με μεγάλα ονόματα την Έλενα Παπαρίζου και την Τάμτα.

Για τις δύο αυτές μεγάλες εκδηλώσεις και τη σημασία τους για την αγορά του Πύργου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Ηλίας Ξανθούλης τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημ. «Πατρίς».

“Κατά 99% στην δική μας Λευκή Νύχτα που θα γίνει το Σάββατο 21 Αυγούστου καλεσμένοι θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου. Παράλληλα θα συμμετάσχουμε και στη μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζει στις 30 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή ο δήμος Πύργου με την Έλενα Παπαρίζου και την Τάμτα.

elena_paparizoy.jpg

Στην εκδήλωση του δήμου Πύργου εμείς θα εκμεταλλευτούμε την αναμπουμπούλα που θα γίνει μέσα στην πόλη για να μπορέσουν τα εμπορικά καταστήματα να ανασάνουν οικονομικά. Και στην εκδήλωση τη δική μας τη Λευκή Νύχτα θα υπάρξει φυσικά η αμέριστη συνεργασία από το δήμο.

Η ανακοίνωση του προγράμματος θα καθυστερήσει λίγο καθώς περιμένουμε ως χορηγούς μεγάλα ονόματα”.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρότυπα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όλη η επικαιρότητα