WEB tv Ηλεία

Πύργος: Στις φλόγες τυλίχθηκε σπίτι στα Λέτρινα (PHOTOS & VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν ολοσχερή καταστροφή υπέστη παραθαλάσσια οικία από φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό της αργά το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Σπιάντζας και συγκεκριμένα στην οδό Λέτρινα 11,  δίχως ωστόσο να κινδυνέψει ο ιδιοκτήτης της που μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κατάφερε να βγει εγκαίρως εκτός σπιτιού.

Ειδικότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου έλαβε ειδοποίηση για την πυρκαγιά στις 23:53μμ. και άμεσα κινητοποιήθηκε ισχυρή δύναμη.

Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκαν 6 αυτοκίνητα με 12 άνδρες προκειμένου να συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης. Επικεφαλής αυτής ήταν ο υποδιοικητής της Π.Υ. Πύργου Νίκος Σμαρνάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτιά ξεκίνησε από δωμάτιο του σπιτιού τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης κοιμόταν. Ευτυχώς αντιλήφθηκε άμεσα τι συνέβαινε και βγήκε άμεσα εκτός σπιτιού για να γλιτώσει. Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, μεγάλο μέρος της παραθαλάσσιας κατοικίας των 70τμ. έγινε στάχτη καθώς ήταν φτιαγμένο από ιδιαίτερα εύφλεκτα υλικά (πάνελ).

Τέλος, σημειώνεται πως στο χώρο βρέθηκε και ένας άνδρας του Ανακριτικού Τμήματος της Υπηρεσίας προκειμένου να εξετάσει το χώρο και να δει τα αίτια της πυρκαγιάς, με τις πρώτες εκτιμήσεις που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται ακόμα να μιλούν για βραχυκύκλωμα που ήταν και αυτό που προκάλεσε τη φωτιά.

Όλη η επικαιρότητα