Ηλεία

Πύργος: Σε εξέλιξη η έρευνα για την φωτιά στην επιχείρηση «ΣΗΠΕΤΑΣ» – Η συγκινητική ανάρτηση

Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία προανάκρισης που διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τη πυρκαγιά που εκτυλίχθηκε στην επιχείρηση «Σηπέτας» στην οδό Κολιρίου, αφού ακόμα δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να δίνει εικόνα στους αρμόδιους από το τι ξεκίνησε αυτή την καταστροφή.

Η εικόνα της επιχείρησης μια μέρα μετά την καταστροφή που υπέστη, αποκαρδιωτική.

Η οικογένεια Σηπέτα προσπαθεί να μαζέψει τα «κομμάτια» της μετά από αυτό το κακό, προκειμένου να επανέλθει όσο το δυνατόν συντομότερα στην πρότερη κατάσταση όσο αυτό είναι εφικτό.

Όσον αφορά την προανάκριση που διενεργεί η Πυροσβεστική, δεν έχουν υπάρξει ακόμα στοιχεία που να φανερώνουν από πού ξεκίνησε και για ποιο λόγο η φωτιά. Άνθρωποι της οικογένειας βρέθηκαν στην υπηρεσία προκειμένου να αναφέρουν όσα γνωρίζουν, καθώς και να ενημερώσουν για το περιεχόμενο του κτιρίου.

Ωστόσο, η οικογένεια Σηπέτα μέσω της σελίδας της επιχείρησης στο Facebook θέλησε να προβεί σε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή που έμαθαν για τον «εφιάλτη» που έζησαν, τους κατέκλυσαν με εκατοντάδες μηνύματα αγάπης.

Συγκεκριμένα, η ανάρτησή τους ανέφερε τα εξής:

«Εσείς που μας στηρίξατε στα 40 χρόνια πορείας μας, ξέρουμε πως θα συνεχίζετε να μας στηρίζετε όπως αυτές τις δύσκολες ώρες. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ΣΗΠΕΤΑΣ σας ευχαριστεί θερμά για την συμπαράσταση και θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας. Ευχαριστούμε. Θανάσης, Ολυμπία, Γιώτα, Χαράλαμπος, Κωνσταντίνα και Σίσσυ».

Όλη η επικαιρότητα