WEB tv Ηλεία

Πύργος: Στο πλευρό των πυρόπληκτων τα βιβλιοπωλεία (vid)

Προσφορά αλληλεγγύης από τους επιχειρηματίες
Ακούστε το άρθρο

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πρωτοβουλίες σαν κι αυτές, χαρακτηρίζονται.. βάλσαμο για την τσέπη του καταναλωτή και ταυτόχρονα αποτελούν μια πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές των χωριών της Ολυμπίας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.

Ο εμπορικός σύλλογος του Πύργου σε συνεργασία με μερίδα βιβλιοπωλείων της πόλης, με αγορές άνω των 20 ευρώ, δίνουν στους καταναλωτές ένα λαχνό όπου στο τέλος του μήνα, θα γίνει κλήρωση και 15 από αυτούς θα λάβουν δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ..!

Στο μεταξύ, τα συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία, θα μοιράσουν στους μαθητές της πυρόπληκτης Ηλείας, σχολικά είδη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου στα πλαίσια των πρωτοβουλιών, που αποσκοπούν στην τόνωση της τοπικής αγοράς και σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία του Πύργου ενόψει την έναρξης της σχολικής χρονιάς  ,προσφέρει 15 δωροεπιταγές των 50 ευρώ για αγορές από τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν και στους μαθητές της πυρόπληκτης Ηλείας.

Σωτήρης Κορκολής: Βιβλιοπωλείο «Κορκολής»

«Τα βιβλιοπωλεία του Πύργου, σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο, διοργανώνουν μια κλήρωση και μοιράζουν 15 δωροεπιταγές των 50 ευρώ ώστε ο κόσμος να αγοράσει σχολικά είδη. Οι πελάτες που θα κάνουν αγορές άνω των είκοσι ευρώ θα πάρουν ένα λαχνό. Ο σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να βοηθηθεί ο κόσμος στο θέμα των αγορών και ένα μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους.»

Νίκος Ζήρος: Βιβλιοπωλείο «Lexis»

«Όπως μια πέρυσι, τα βιβλιοπωλεία του Πύργου και με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου, παρέχουν στους καταναλωτές ένα λαχνό από τον οποίο θα κληρωθούν 15 δωροεπιταγές των 50 ευρώ. Ο σκοπός είναι να δώσουμε ένα κίνητρο στους πελάτες αλλά και ένα ‘’ευχαριστώ’’ για την προτίμηση που δείχνουν στα τοπικά βιβλιοπωλεία.»

Ηλίας Ξανθούλης: Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πύργου

«Για άλλη μια φορά ο εμπορικός σύλλογος, πιστός στις παραδόσεις του και σε συνεργασία με τέσσερα βιβλιοπωλεία τουΠύργου, Lexis,Κορκολής,Παναγόπουλος, Παιχνιδόκοσμος, συμμετέχουν σε μια δράση, στην οποία οι καταναλωτές που πραγματοποιούν αγορές άνω των 20 ευρώ μπαίνουν στην κλήρωση για 15 δωροεπιταγές των 50 ευρώ. Στο εγχείρημα αυτό  συμμετέχει και ο Δήμος Πύργου τον οποίο και ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών με σχολικά είδη. Κάνουμε διάφορες δράσεις για να τονώσουμε την αγορά που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και ελπίζουμε να μην ξανακλείσουμε.»

Όλη η επικαιρότητα