Categories: Ηλεία

Πύργος: Αιφνιδιαστική επιχείρηση που έφερε αποτελέσματα – Συλλήψεις για χαρτοπαιξία σε διαμέρισμα

Share

Την αποτελεσματικότητά τους απέδειξαν για ακόμα μια φορά οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας, αφού ύστερα από αιφνιδιαστική έφοδο που πραγματοποίησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε χαρτοπαικτική λέσχη στο κέντρο του Πύργου, συνελήφθησαν οχτώ άτομα.

Ειδικότερα, σημαντικές πληροφορίες που είχαν καταφέρει να συλλέξουν το τελευταίο διάστημα οι αρχές ήταν αυτές που οδήγησαν στην ανακάλυψη της λέσχης, όπου με προσοχή και διακριτικότητα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από τους άνδρες της Ασφάλειας.

Το διαμέρισμα που βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης και το οποίο είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη, τη στιγμή της εφόδου φιλοξενούσε 8 άτομα που πιάστηκαν στον «ύπνο» τη στιγμή που συμμετείχαν σε παιχνίδι, με όλους να είναι άνδρες και οι περισσότεροι κοντά στην ηλικία των 30 και ένας μεσήλικας.

Όλα τα μέλη συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με την προανάκριση να κρατά ως το βράδυ. Οι δράστες όχι μόνο επιβαρύνονται με τις κατηγορίες περί παιγνίων, αλλά επιβαρύνονται οικονομικά και με τις εκπτώσεις για την πανδημία.

Στο συγκεκριμένο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως πειστήρια ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, μάρκες, τραπουλόχαρτα, ένα σημειωματάριο-τετράδιο και χρηματικό ποσό, ενώ από τους αστυνομικούς επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο του χώρου και από 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους παίκτες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.