Ηλεία

Πύργος: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ενός οδηγού δικύκλου

Ακούστε το άρθρο

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης σε κεντρικό σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Παπαφλέσσα, λόγω σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε μετά από σύγκρουση ενός οχήματος και ενός δικύκλου.

Περίοικοι έσπευσαν άμεσα να προσφέρουν βοήθεια στο νεαρό δικυκλιστή, ο οποίος λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 10:30 όταν το δίκυκλο του νεαρού ντελιβερά συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά και να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Περίοικοι μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε γίνει έσπευσαν να δουν πως είναι ο νεαρός οδηγός και να προσφέρουν τη βοήθειά τους, ενώ κάλεσαν άμεσα την Τροχαία και το ασθενοφόρο για να συνοδευτεί ο νεαρός στο νοσοκομείο.

Η ανταπόκριση και των δυο υπηρεσιών άμεση, με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει το νεαρό και να τον μεταφέρει στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, ενώ από την πλευρά της η Τροχαία και μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ρύθμισαν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο και εξέτασαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η σύγκρουση.

Όσον αφορά την υγεία του νεαρού, από το ατύχημα αποκόμισε ένα κάταγμα λίγο κάτω από την κλείδα του ώμου του, καθώς και ένα μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι.

Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου για νευροχειρουργικό έλεγχο του αιματώματος.

Όλη η επικαιρότητα