Κορινθία

Πώς θα αλλάξει ο Ισθμός της Κορίνθου- Για ποιους λόγους θα φυτέψουν φίκους και φωτίνιες (Εικόνες)

Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής πραγματοποίησε αυτοψία προκειμένου στην επιλογή σημείων, του περιβάλλοντος χώρου του INFO KIOSK στον Ισθμό.

Στην αυτοψία παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου κ. Σωτήρης Πέρρας, η Προϊσταμένη Τεχνικών υπηρεσιών ΠΕ Κορινθίας κα Μυρτώ Σμυρλόγλου ο εργολάβος έργου κ. Θανάσης Γκίκας.

«Το έργο της δενδροφύτευσης στον Ισθμό και εν γένει της ευρύτερης περιοχής με δέντρα, ροδίτικους φίκους και φωτίνιες καθώς και οι συνεχείς παρεμβάσεις καθαριότητας, στα πλαίσια των προσπαθειών μας ο Ισθμός να ξαναγίνει πόλος έλξης για τους πολίτες του νομού μας αλλά και των τουριστικών εκδομέων είναι στις προτεραιότητές μας» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Γκιολής.

Τέλος επεσήμανε πως «Η δενδροφύτευση πέρα από τα στοιχεία καλλωπισμού είναι απαραίτητη σε σημεία, προκειμένου στην ασφαλή οδήγηση και στην προστασία από το φωτισμό των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα».

via

Όλη η επικαιρότητα