Life

Πώς θα επηρεάσει το Μπλε Φεγγάρι το κάθε ζώδιο

Ακούστε το άρθρο

Το φαινόμενο της διπλής Πανσελήνου στον ίδιο μήνα συμβαίνει κατά μέσο όρο κάθε 2,7 χρόνια. Το Σάββατο θα έχουμε τη δεύτερη για το μήνα Οκτώβριο αφού πραγματοποιήθηκε ακόμα μία στην αρχή του.

Το Μπλε Φεγγάρι, όπως ονομάζεται, θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου και είναι η ιδανική στιγμή για εξέλιξη. Ο ανάδρομος Ουρανός ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη και σου αφήνει μια ενδιαφέρουσα και τρομερά επαναστατική ενέργεια. Θα στραφείς πέρα από τις συνηθισμένες συμβάσεις των σχέσεων και θα ενσωματώσεις πιο μοντέρνο σκεπτικό στο πώς συνυπάρχεις με τους άλλους.

Μιας και αυτό το σεληνιακό φαινόμενο συμπίπτει με το Halloween -την εποχή του χρόνου που το πέπλο μυστηρίου ανάμεσα στον υλικό και πνευματικό κόσμο λεπταίνει και σε κάνει να δεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι χάρη στη σοφία που σου δίνουν τα πνεύματα- μπορείς να αναμένεις ξεκάθαρη και έντονη κατανόηση των θεμάτων σου.

Κριός

Τα οικονομικά σου αντιμετωπίζουν κρίσιμα θέματα και προβλήματα. Πριν ξοδέψεις όλα σου τα λεφτά επιπόλαια, πάρε τα αποθέματά σου και αγόρασε πράγματα που χρειάζεσαι άμεσα. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για την οικονομική σου κατάσταση. Το να κάνεις κουμάντο στα χρήματά σου τώρα θα σε βοηθήσει να αγχώνεσαι λιγότερο και να ανακουφιστείς από επερχόμενες πιέσεις.

Ταύρος

Τα συναισθήματά σου θα διαφωτιστούν και θα σε κάνουν πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ για τις εσωτερικές σου ευαισθησίες και τις θαμμένες πικρίες που υπάρχουν βαθιά μέσα στην καρδιά σου. Αν ξέρεις γιατί νιώθεις τόσο ευάλωτη θα μπορείς να λύσεις τα ζητήματα και τα θέματα που έχεις με τον εαυτό σου και με τους άλλους.

 Δίδυμος

Ήταν ένας μεγάλος μήνας (και μεγάλη χρονιά) και για αυτό έχεις την απελπιστική ανάγκη να να βγάλεις από τη ζωή σου τα καθημερινά άγχη και να χαλαρώσεις. Αξιοποίησε την επιρροή της ενέργειας του Μπλε Φεγγαριού ως χρόνο να θεραπευτείς. Το να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου θα κάνει θαύματα στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή σου.

Καρκίνος

Είσαι σπουδαία φίλη αλλά χρειάζεσαι όρια με την παρέα σου πριν πάρουν την καλοσύνη σου ως δεδομένη. Δώσε λίγο από το χρόνο σου στη φίλη σου που σε χρειάζεσαι. Απλά μην αφήνεις τα δικά της προβλήματα να σε ρουφήξουν. Θα καταλάβει πως νιώθεις αν είσαι ευθύς.

Λέων

Η καριέρα σου αλλάζει αυτή τη στιγμή που σημαίνει ότι είναι καλή εποχή να εξελίξεις την σκοπιά των επαγγελματικών σου προσπαθειών. Πριν “χτυπήσεις” τον εαυτό σου, δες το σαν μια ευκαιρία να εξαπλώσεις την καριέρα σου. Το να είσαι ανοιχτή στην αλλαγή θα σε ανταμείψει μακροπρόθεσμα. Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει.

Παρθένος

Βάζεις στον εαυτό σου ένα ηθικό δίλημμα αυτή τη στιγμή. Πριν πάρεις μια παρορμητική απόφαση που θα επηρεάσει όλη σου τη ζωή -και μπορεί να μην είναι η καλύτερη για σένα- ζύγισε καλά τις επιλογές που έχεις για να καταλάβεις πια είναι η πιο σωστή σύμφωνα με τα πιστεύω σου.

Ζυγός

Η οικειότητα είναι στην πρώτη γραμμή της καρδιάς σου. Λαχταράς να γίνεις ένα με τον άνθρωπο που θες αυτή τη στιγμή. Γνώρισέ τον σε ένα πιο βασικό επίπεδο πριν παραδοθείς στο πάθος. Με το να το πας αργά, ίσως να αποφασίσεις ότι δεν καίγεσαι και τόσο όσο νόμιζες.

Σκορπιός

Το να καταλάβεις τον ρόλο που παίζεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σου είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή. Ίσως διαπιστώσεις ότι δεν παίρνεις όσα πολλά δίνεις ή το αντίθετο. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να δημιουργήσεις καλύτερη δυναμική με τους άλλους κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου αλλά και στο μέλλον.

Τοξότης

Οργάνωσε ένα πάρτι Zoom με θέμα το Halloween με τους συνεργάτες σου ή συνδέσου μαζί τους σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό θα σου επιτρέψει να τους γνωρίσεις καλύτερα και να γίνεται φίλοι και εκτός γραφείο και να έχετε όσο καλή σχέση έχετε και στη δουλειά.

Αιγόκερως

Είσαι σε ερωτική διάθεση που σημαίνει ότι φλερτάρεις με τον αγαπημένο σου. Σιγουρέψου ότι ανταποδίδει την φροντίδα σου. Αν ο αγαπημένος σου δεν σου δίνει αρκετά χάδια μπορεί να σε ταράξει και να σε οδηγήσει σε διαφωνίες. Για αυτό, είναι απαραίτητο να έχεις μια χαλαρή προσέγγιση στο ρομαντισμό.

Υδροχόος

Είναι Οκ να μην θες να περάσεις το Halloween τριγυρνώντας με τους φίλους σου -εξάλλου έχουμε πανδημία και δεν ζούμε στην Αμερική. Μπορεί όμως να διαπιστώσεις ότι ένα απλό απόγευμα στο σπίτι με την παρέα σου είναι το ιδανικό. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να πας σε πάρτι και να κοινωνικοποιηθείς. Κράτα χαμηλούς τόνους αυτό το Σάββατο.

Ιχθύς

Τελευταία είσαι πιο πολυάσχολη από ποτέ. Τώρα, κατεβάζεις λίγο ρυθμούς και παίρνεις χρόνο για να χαλαρώσεις. Αξιοποίησε αυτό το χρόνο για να αποσυμπιεστείς. Και προσπάθησε να μην αναλάβεις νέα επαγγελματικά project ακόμα κι αν θέλεις. Το σώμα σου και το μυαλό σου θα σε ευγνωμονούν αργότερα.

via

Όλη η επικαιρότητα