Γυναίκα

Πώς θα καταφέρετε το cat-eye της Όντρεϊ Χέπμπορν

Ακούστε το άρθρο

Όσο κι αν αγαπάμε τις σκιές, αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο μία τεχνική για μακιγιάζ ματιών, οι περισσότερες θα διαλέγαμε το έντονο eyeliner.

Αυτό το μαγικό προϊόν τονίζει το βλέμμα μας όσο κανένα άλλο ενώ παράλληλα είναι αρκετά διακριτικό ώστε να μας ακολουθεί σε μια σειρά από διαφορετικές περιστάσεις.

Όμως, ιδιαίτερα όταν επιθυμούμε να πετύχουμε το τέλειο cat eye, πολλές από εμάς τα βρίσκουμε σκούρα. Οι παρακάτω οδηγίες θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το σέξι γατίσιο βλέμμα που ονειρευόμαστε, χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε ένα ολόκληρο απόγευμα μπροστά στον καθρέφτη.

Αν θέλετε, λοιπόν, να πετύχετε κι εσείς το τέλειο μακιγιάζ ματιών με eyeliner, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω τέσσερα απλά tips.

Tip 1 – Βρείτε το eyeliner που σας βολεύει.

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές διαφορετικές μορφές του eyeliner (με ενσωματωμένο πινέλο, βαζάκια, μαρκαδόρους, κ.λπ.) αλλά δεν πρόκειται να σας εξυπηρετήσουν όλες το ίδιο. Προτού αγοράσετε ένα προϊόν, δοκιμάστε το tester ώστε να σιγουρευτείτε ότι ο τρόπος εφαρμογής του συγκεκριμένου eyeliner σάς βολεύει.

Tip 2 – Πάρτε τη σωστή θέση.

Αποφύγετε να εφαρμόσετε το eyeliner όρθια – τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσετε την κίνηση. Καθίστε σε μια καρέκλα, ακουμπήστε τον αγκώνα σας κάπου σταθερά, στερεώστε το μικρό σας δάχτυλο στο μάγουλό σας και εφαρμόστε.

Tip 3 – Εφαρμόστε eyeliner με ανοιχτά και όχι με κλειστά μάτια.

Οι περισσότερες έχουμε την τάση να κλείνουμε τα μάτια μας όταν θέλουμε να εφαρμόσουμε eyeliner, με αποτέλεσμα όταν τα ανοίγουμε, το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. Έχοντας ανοιχτά τα μάτια σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε πώς ακριβώς θα δείχνει το μακιγιάζ σας.

Tip 4 – Σβήστε τα λάθη. 

Ειδικά κατά τις πρώτες φορές που θα δοκιμάσετε να φορέσετε eyeliner, θα προκύψουν κάποια λάθη και ατέλειες. Μην απελπίζεστε όμως, αφού μπορείτε να τα σβήσετε εύκολα με μία μπατονέτα. Απλώστε λίγη λοσιόν ντεμακιγιάζ στην μπατονέτα και διορθώστε τα.

via

Όλη η επικαιρότητα