Ελλάδα

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα και τι αλλάζει στις κληρώσεις

Ακούστε το άρθρο

Έως τις 21:30 ανοικτά μέχρι και τη Μ. Πέμπτη τα καταστήματα ΟΠΑΠ – Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσουν και τι αλλάζει στις κληρώσεις

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από χθες τα καταστήματα του ΟΠΑΠ, ενώ υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα κληρώσεων στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο λειτουργίας, μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα θα είναι ανοικτά από τις 9:00 έως τις 21:30. Το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 9:00 έως τις 16:00. Τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά. Τα καταστήματα του ΟΠΑΠ θα επαναλειτουργήσουν από την Τρίτη 4 Μαΐου.

Τι ισχύει για τις κληρώσεις

Οι αποψινές κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30 στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Τη Μεγάλη Πέμπτη δεν θα διεξαχθούν κληρώσεις. Έτσι, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, στις 22:00, μαζί με το ΛΟΤΤΟ.

Αντιστοίχως, δεν θα γίνουν κληρώσεις ούτε την Κυριακή του Πάσχα, που τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά. Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα διεξαχθούν μαζί με το ΛΟΤΤΟ το Μεγάλο Σάββατο, στις 16:30.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται σε όλη την Ευρώπη και τη Μεγάλη Εβδομάδα. Από σήμερα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη  θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Champions League, του Europa League και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ από τη Μεγάλη Παρασκευή τη σκυτάλη παίρνουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για όλα τα παιχνίδια, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει καθημερινά πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Επιπλέον, στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να στοιχηματίζουν στις σημαντικότερες ξένες ιπποδρομίες.  Παράλληλα, στις οθόνες των καταστημάτων είναι διαθέσιμα τα Virtual Sports, με πολλούς αγώνες κάθε μέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ενώ συνεχίζονται και οι ζωντανές κληρώσεις ΚΙΝΟ και POWERSPIN.  Στο ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών.

Οι κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου επέστρεψαν δυναμικά από την Τρίτη 20 Απριλίου, ενώ μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ διατίθενται επίσης λαχνοί της Έκδοσης 250 του Εθνικού Λαχείου.

Όλη η επικαιρότητα