Ελλάδα

Ραγίζει καρδιές η μάνα της 22χρονης που σκοτώθηκε στο Σχιστό: Μας είπαν ότι το παιδάκι μου δεν είναι ζωντανό

Ακούστε το άρθρο

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο στο δυστύχημα που έγινε στο Σχιστό πριν μερικές μέρες.

Η μητέρα της 22χρονης μίλησε στο T-live και η περιγραφή της για το τι έγινε ραγίζει καρδιές.

«Είχε έρθει από νωρίς στο σπίτι με τη φίλη της και κάναμε και πλάκα, εδώ ήταν και ο μπαμπάς της και μιλάγαμε και γελάγαμε. Πάει με τη φίλη της μέσα και κάθονται στο δωμάτιό της. Περνάνε από μπροστά μου μετά από ώρα και μου λέει μαμά μου θα πάει μια βολτούλα. Της είπα εντάξει και μου απάντησε ότι μπορεί να κοιμηθεί στη φίλη της. Κι έμεινε εκεί το πράγμα. Δεν ήξερα. Μετά κοιμήθηκα» λέει.

Η γυναίκα περιγράφει τη στιγμή που την πήραν τηλέφωνο και της είπαν να πάει στο νοσοκομείο. Η φωνή της σπάει και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

«Με πήραν το πρωί στις 8.30 τηλέφωνο από την τροχαία και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα ατύχημα, δεν μου έλεγαν λεπτομέρειες. Μου είπαν να πάω στο Τζάνειο και πήγα με τον πατέρα της. Που να μην πήγαινα! Μας είπαν ότι το παιδάκι μου δεν είναι ζωντανό. Μας είπαν ότι έγινε ένα τροχαίο και τα τρία άτομα φύγανε. Και μέσα σε αυτά τα τρία άτομα ήταν και το δικό μας το παιδί. Δεν το πίστευα, λέω θα έγινε λάθος, μήπως είναι σε κώμα. Μας πήγαν κάτω και μας το έδειξαν. Ελπίζω να είμαι η τελευταία, να μην τυχαίνει σε καμία μάνα να φεύγει το παιδί της. Αχ Παναγία μου» είπε.

Τραγική ειρωνεία με τον 25χρονο οδηγό – Το Ι.Χ. ήταν δώρο της μητέρας του που φοβόταν τις μηχανές

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο 25χρονος Αλέξανδρος οδηγούσε το αυτοκίνητο που του είχε κάνει δώρο η μητέρα του, γιατί φοβόταν τις μηχανές στις οποίες ο ίδιος είχε αδυναμία. Σε λίγες ημέρες θα έκανε τα εγκαίνια της δική του επιχείρησης.

Τα ξημερώματα 25ης Μαρτίου, λίγο μετά τις 4 το πρωί, το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις νέοι κατέβαινε τη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Πειραιά. Ο οδηγός για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου παρασύροντας στον θάνατο τους τρεις νέους.

«Ενδεχομένως να εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο»

Για το τραγικό δυστύχημα μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος Αντώνης Σακαρούδης.

«Σήμερα θα διορίσουμε πραγματογνώμονα για να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια. Έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα στο σημείο. Δυστυχώς η περιφέρεια δεν έχει τοποθετήσει σήμανση για επικίνδυνη στροφή. Ακούστηκε ότι αν φορούσαν ζώνες θα είχαν σωθεί τα παιδιά. Πολλές φορές από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και την ταχύτητα που είχε το αυτοκίνητο, ο θανάσιμος τραυματισμός μπορεί να συμβεί. Άρα ας μην προτρέχουμε, αλλά εννοείται ότι πάντα πρέπει να φοράμε ζώνη», είπε ο κ. Σακαρούδης.

«Η κοπέλα ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση, η προανάκριση στην Τροχαία είναι σε εξέλιξη. Λέμε ότι ενδεχομένως να εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο, καθώς έχει ακουστεί μέσω τρίτων. Για αυτό σήμερα θα ορίσουμε τον πραγματογνώμονα να δούμε τι έχει γίνει», πρόσθεσε.

«Σε καμία περίπτωση αυτό το δυστύχημα δεν έχει σχέση με κόντρες. Αν υπάρχει εμπλοκή δεύτερου οχήματος θα ήταν στο πλαίσιο κάποιας προσπέρασης ή κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε καμία ένδειξη για κόντρες», ξεκαθάρισε ο κ. Σακαρούδης.

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα