Αθλητισμός

Ρομπίνιο: Καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση για βιασμό – Απορρίφθηκε η έφεση

Ακούστε το άρθρο

Το Εφετείο του Μιλάνου επικύρωσε την ποινή φυλάκισης των 9 ετών στον Ρομπίνιο για τον βιασμό μιας 23χρονης Αλβανίδας το 2013 σε πάρτι στην ιταλική πόλη

Την ποινή φυλάκισης των 9 ετών, που είχε επιβληθεί στον Ρομπίνιο για τον βιασμό μιας 23χρονης Αλβανίδας το 2013 σε πάρτι, επικύρωσε το Εφετείο του Μιλάνου!

Ο 37χρονος κατηγορήθηκε για τη συμμετοχή του στον βιασμό μαζί με άλλους φίλους του και σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε εννέα χρόνια φυλάκιση. Έκανε έφεση, η οποία, ωστόσο, απορρίφθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/3).

Πλέον, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Μίλαν, Μπασακσεχίρ, Σίβασπορ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μινέιρο έχει περιθώριο 45 ημερών, προκειμένου να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, στην Ιταλία, ωστόσο, γράφουν πως ούτε εκεί αναμένεται να δικαιωθεί και το πιθανότερο είναι πως θα οδηγηθεί στη φυλακή!

Θυμίζουμε, ο Ρομπίνιο τον Οκτώβριο είχε υπογράψει στη Σάντος, αλλά μετά την κατακραυγή από φιλάθλους και χορηγούς, το συμβόλαιο του λύθηκε και εκείνος επικεντρώθηκε στη δικαστική του μάχη.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Όλη η επικαιρότητα