Αθλητισμός

Σάκκαρη – Παολίνι: Άνετα στον τρίτο γύρο του Roland Garros η Μαρία

Μαρία Σακκαρη πανηγυρίζει
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και στο δεύτερο γύρο του Roland Garros, όπου και επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) της Ιταλίδας Παολίνι για να βρεθεί στους “32” του γαλλικού Γκραν Σλαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδειξε από τη αρχή τη δυναμικότητά της, αλλά και τη διαφορά επιπέδου με το Νο 91 της παγκόσμιας κατάταξης, παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Το παιχνίδι

Η Παολίνι έβγαλε ανταγωνιστικό πρόσωπο μόνο για τα δυο πρώτο game που είχε το σερβίς. Στη συνέχεια όμως η Σάκκαρη πήρε… φόρα, έκανε δυο σερί break και έφτασε στο 6-2 μέσα στο 29 λεπτά.

Η Σάκκαρη συνέχισε με τον ίδιο άνετο τρόπο στο δεύτερο σετ, κάνοντας δυο σερί break και φτάνοντας εύκολα στο 3-0. Η Παολίνι έκανε το πρώτο της break στν αναμέτρηση για το 3-1, ενώ για πρώτη φορά στο ματς -και με πολύ κόπο- έκανε… σερί, μειώνοντας σε 3-2. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έχασε όμως την ψυχραιμία της, κράτησε το σερβίς της και έκλεισε το σετ και το ματς με μπρέικ για το 6-3 και το 2-0 στα σετ.

Η Σάκκαρη βρέθηκε έτσι στον τρίτο γύρο του Roland Garros, όπου και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Ντίγιας με τη Μέρτενς, όπου η Βελγίδα (Νο15 στον κόσμο) είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Πηγή:newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα