Viral

Σάλος με σημείωμα που άφησε πελάτης σε σερβιτόρα- Δείτε τι της έγραψε

Ακούστε το άρθρο

H χρονιά δε ξεκίνησε καλά για μια σερβιτόρα μιας και ένας πελάτης της τής άφησε ένα εγενέστατο μήνυμα στην απόδειξη. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο reddit κάνει το γύρο του διαδικτύου και ήδη έχει γίνει viral.

Ο πελάτης μετέφερε όλη την αρνητική ενέργεια της περασμένης χρονιάς γράφοντας “Μάθε να χαμογελάς” στην υπάλληλο. Μάλιστα, για να την προσβάλλει ακόμα πιο πολύ της άφησε ένα πολύ μικρό pour boir.

Τι συνέβη όμως και αντέδρασε έτσι; Όπως ανέφερε η σερβιτόρα το μόνο που έκανε είναι να φορά μάσκα στο μαγαζί προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της αλλά και όσους βρίσκονταν εκεί από πιθανή μετάδοση του κορωνοϊού. Ήθελε απλά να είναι συνεπής και να τηρεί τα μέτρα, όπως αυτά έχουν θεσπιστεί από την πολιτεία.

Όσοι διάβασαν την ανάρτησή της έγιναν έξαλλοι. Αυτό το μικρό περιστατικό της καθημερινότητας ξύπνησε σε αρκετούς άσχημες μνήμες από τη δική τους ζωή και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που το post της κοπέλας διαδόθηκε τόσο πολύ. Πολλοί έσπευσαν να την υποστηρίξουν αναγνωρίζοντας το πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις τόσες ώρες και να έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο κακότροπους ανθρώπους.

Άλλοι διηγήθηκαν δικά τους περιστατικά και παρόμοιες άσχημες συμπεριφορές που είχαν αντιμετωπίσει κάνοντας την ίδια εργασία. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θύμωσαν με τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης με την πανδημία και απαιτούν από τους γύρω τους να μη φορούν μάσκα και να κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτε απολύτως…

Όλη η επικαιρότητα