Lifestyle

Σάλος με τη Δήμητρα Γαλάνη στο διαδίκτυο- Κάλεσε την αστυνομία για συνωστισμό συσσιτίου ή όχι;

Ακούστε το άρθρο

Στη διάψευση των αιτιάσεων που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δήθεν κάλεσε τη δημοτική αστυνομία να παρέμβει σε συσσίτιο αλληλέγγυων στον Κεραμεικό προχώρησε η δημοφιλής δημιουργός και ερμηνεύτρια, Δήμητρα Γαλάνη.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Δήμητρα Γαλάνη θέλησε να προβεί σε διευκρινίσεις, για να κλείσει το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις.

«Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου», εξηγεί.

Κάνοντας τη βόλτα του τετραγώνου, διαπίστωσε ότι η ουρά είχε μεγαλώσει και επέστρεψε για να ενημερώσει μια άλλη εθελόντρια για τον συνωστισμό που προκλήθηκε λόγω της στενότητας του δρόμου και του πλήθους των συγκνετρωθέντων.

«Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά. Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί», ξεκαθαρίζει.

via

Όλη η επικαιρότητα