Κόσμος

Σάλος στη Βρετανία: Στρατιωτικοί της RAF υποβάλλουν σε σεξουαλικό καψόνι νεαρό συνάδελφό τους

Ακούστε το άρθρο

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία μετά την αποκάλυψη ότι ένας νεαρός αεροπόρος της βρετανικής αεροπορίας (RAF) δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μεθυσμένους συναδέλφους του, στη διάρκεια μιας άτυπης τελετής μύησής του.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνονται οι μεθυσμένοι στρατιώτες να κρατάνε με τη βία τον νεαρό συνάδελφό τους ο οποίος ήταν γυμνός και να του επιτίθενται σεξουαλικά.

Μετά την κυκλοφορία του εν λόγω υλικού ξεκίνησε κατεπείγουσα έρευνα από το ανακριτικό της αερονομίας οι οποίοι θα αποφανθούν για αυτό το σκληρό και βάναυσο καψόνι.

Η Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας, από πλευράς της, επέμεινε ότι δεν ανέχεται τελετουργικά εκφοβισμού, ενώ από την πλευρά τους οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες φοβούνται ότι το βίντεο θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στη φήμη της βρετανικής αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικά.

Οι αρχηγοί της βρετανικής εθνικής άμυνας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει και η DailyMail φαίνεται πως είναι εξοργισμένοι, επειδή έχουν αναλάβει ουκ ολίγες φορές δράσεις προς την κατεύθυνση εξάλειψης του εκφοβισμού και έχουν προσπαθήσει να διασφαλίσουν ότι οι τελετές μύησης, που ήταν κάποτε βασικό στρατιωτικό βίο, δεν γίνονται πλέον ανεκτές.

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο τέλος μιας σειράς μαθημάτων.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα