Ηλεία

Σαβάλια: Ήπιε, οδήγησε…χτύπησε και αστυνομικό!

Ακούστε το άρθρο

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΣΑΒΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΣΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Τα «έτσουξε», οδήγησε, απέφυγε έλεγχο της αστυνομίας, κυνηγήθηκε, συνελήφθη και έσπρωξε και τραυμάτισε αστυνομικό! Αν μη τι άλλο, για τον οδηγό ενός αυτοκινήτου και τον φίλο του,  το ξημέρωμα της Κυριακής τα… είχε όλα και ήταν άκρως συναρπαστικό, αν και επικίνδυνο για τον ίδιο και πολύ περισσότερο για τους άλλους…

Τα ξημέρωματα λοιπόν της Κυριακής συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ  ο οδηγός και ο συνεπιβάτης ενός αυτοκινήτου που κινούνταν επί της νέας εθνικής οδού Πύργου – Πατρών, γιατί δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, κάνοντας  ελιγμό και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξη και λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο. Τα δύο άτομα φέρονται να αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς, τους οποίους άρχισαν να σπρώχνουν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ο οποίος και μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε αλκοτέστ που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον οδηγό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία.

Όλη η επικαιρότητα