Ψυχαγωγία

Σασμός spoiler: Απόψε αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του Στεφανή

Θα πάθουν όλοι σοκ!
Ακούστε το άρθρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, τον “Σασμό”.

Οι τηλεθεατές “τρελάθηκαν” βλέποντας το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του “Σασμού”, όπου αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του Στεφανή.

Ο δολοφόνος αποκαλύπτεται στους τηλεθεατές μέσα από ένα όνειρο που βλέπει στον ύπνο του ο Μανώλης, ο οποίος είναι και ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας.

Όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες σε συνάντευξή του ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος (σ.σ. υποδύεται τον Μαθιό), “Ο Μαθιός είναι εγκλωβισμένος σε αυτή την κατάσταση της βεντέτας και θα πρέπει να ενεργήσει. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές του πράξεις. Ο Μαθιός θα είναι δίπλα στην Βασιλική και τον Νικηφόρο. Ότι ελπίζετε και περιμένετε για τον Μαθιό και τη Βασιλική είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Έχουμε πολύ δρόμο.

Έχουμε να ζήσουμε πολλά και οι χαρακτήρες θα ζήσουν έντονες καταστάσεις όμορφες και άσχημες. Ο δολοφόνος του Στεφανή θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Αλλά όχι για όλους, για τους τηλεθεατές. Θα προκαλέσει μια μεγαλύτερη ένταση αυτό. Ο Μαθιός δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός, είναι ο Μαθιός. Το καλό και το κακό δεν είναι ένα εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν ηθοποιός”.

Λίγο πριν το τέλος του τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του “Σασμού”, διακρίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο του δολοφόνου, που όλα δείχνουν πως είναι… ο Μαθιός.

Όλη η επικαιρότητα