Lifestyle Smile

Σεϊμά: Χώρισε η πρώην του Ατζούν – Ο αγαπημένος της αποδείχτηκε ξυπόλυτος πρίγκιπας

Ακούστε το άρθρο

Η Σουμπασί αποκάλυψε σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ότι ο Μοχάμεντ Αλ Σαλουσί δεν ήταν τόσο πλούσιος όσο έλεγε – Η ανάρτησή της για τον χωρισμό

Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί Σεϊμά Σουμπασί καθώς ένα μήνα μετά την παραμυθένια πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της χώρισε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρικού Τύπου o Αιγύπτιος Μοχάμεντ Αλ Σαλουσί αποδείχτηκε πολύ λίγος για την Σεϊμά και δεν ήταν τόσο πλούσιος όσο έλεγε.

Όταν η Σεϊμά Σουμπασί κατάλαβε την απάτη που είχε στήσει ο σύντροφός της, διαπίστωσε πως και όλα τα δώρα που της είχε κάνει ήταν ψεύτικα.

Η εφημερίδα Sabah αναφέρει πως δεν ανήκε στις οικογένειες δισεκατομμυριούχων της Αιγύπτου και δεν είναι επιχειρηματίας, ενώ στη χώρα του δεν ήταν γνωστός παρά την οικονομική του ευρωστία.

Η απάτη που είχε στήσει ο Μοχάμεντ και στην οποία έπεσε θύμα η πρώην του Ατζούν άρχισε να ξετυλίγεται λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του δαχτυλιδιού αρραβώνων που της προσέφερε στην πρόταση γάμου που της έκανε στο Μπαλί.

Η ανάρτηση που επιβεβαιώνει το χωρισμό

Η Σειμά έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από το Instagram της. Στην πρώτη της ανάρτηση ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και γράφει: «Δεν υπάρχουν λόγια να σας περιγράφω τι πέρασα, όσο είμαστε καλά εμείς, είμαι καλά. Είσαι το φως μου, ο ήρως μου».

Το story για το χωρισμό

H Σεϊμά ανέβασε story που επιβεβαιώνει το χωρισμό: «Τα νέα που κυκλοφορούν σήμερα και αφορούν τον χωρισμό μου δεν είναι αληθινά. Να χωρίσαμε τις ζωές και ζητώ από τα media να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή μας. Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα περισσότερο σχετικά με αυτό το ζήτημα».

Πρώτο σοκ με την αποβολή

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η 30χρονη Τουρκάλα απέβαλε και ανέβαλε τον επικείμενο γάμο της με τον τότε αγαπημένο της, Μοχάμεντ Αλ Σαλουσί.

«Πρόσφατα ανακοίνωσα την αναβολή του γάμου λόγω στρες. Δυστυχώς θα πρέπει να ανακοινώσω πως λόγω αυτού του άγχους έχασα το μωρό μου. Είμαι πολύ λυπημένη. Χρειάζομαι χρόνο για να πενθήσω και να ξεπεράσω αυτό που νιώθω» έγραφε η Σεϊμά Σουμπασί στα instastories.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα