Categories: Ηλεία

Σε αποκριάτικους ρυθμούς το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου!

Share

Οι  φετινές απόκριες  μπορεί να  είναι διαφορετικές λόγω της πανδημίας και να μην καταφέραμε να διασκεδάσουμε μαθητές και εκπαιδευτικοί όπως συνηθίζαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο, κανείς δε  πρέπει να στερείται το κέφι, τη χαρά, το χαμόγελο και έτσι, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου έθεσε ως φετινό στόχο να μοιράσει στους μαθητές του τη χαρά των αποκριών με όποιον τρόπο μπορεί ενεργοποιώντας τα παιδιά σε δημιουργικές δραστηριότητες και χορευτικές επιδείξεις.

Οι μαθητές του σχολείου μας ξεφάντωσαν χορεύοντας σε ρυθμούς αποκριάτικους, υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας του σχολείου μας Παπαλεξοπούλου Λίνας χρησιμοποιώντας το fitness πρόγραμμα Zumba!

Ο χορός αυτός ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα που απογειώνει τη διάθεση και έτσι η γυμναστική γίνεται γιορτή.

Η όμορφη αυτή γιορτή έκλεισε με μια ποικιλία γεύσεων από σφολιατοειδή και γλυκίσματα, τα οποία προσφέρθηκαν στους μαθητές.

Η Διεύθυνση, το προσωπικό και οι μαθητές/-τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλή Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή με υγεία και χαρά!