Lifestyle Smile

Σε ελληνικό εστιατόριο οι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ – Τα κλικ των παπαράτσι

Ακούστε το άρθρο

Σε ελληνικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς εθεάθησαν οι Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, που φημολογείται ότι είναι ξανά μαζί. Απόλαυσαν μια ρομαντική βραδιά, αλλά τους “έπιασαν” οι παπαράτσι.

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να έχουν ξανά σχέση, καθώς οι δυο τους περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις αυξάνονται.

Μετά την τελευταία εμφάνισή τους σε βίλα στο Μαϊάμι, οι δύο celebrities εθεάθησαν σε ελληνικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το People.com, την Παρασκευή (25/06) το απόγευμα ο 48χρονος Άφλεκ και η 51χρονη Λόπεζ απόλαυσαν μια ρομαντική βραδιά στο Avra Beverly Hills Estiatorio, όπου δείπνησαν σε ιδιωτικό δωμάτιο για δύο ώρες.

“Απόλαυσαν μεσογειακό φαγητό σε μια από τις ιδιωτικές τραπεζαρίες. Η Τζένιφερ φαινόταν καταπληκτική”, είπε μια πηγή στο περιοδικό. “Ήταν και οι δύο σε καλή διάθεση. Ο Μπεν φαίνεται πάντα πολύ χαρούμενος όταν είναι με την Λόπεζ”.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας απεικόνιζαν την Λόπεζ με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της, καθώς καθόταν δίπλα στον Άφλεκ μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι οι παπαράτσι τρέχουν – κυριολεκτικά – από πίσω τους για μια φωτογραφία, το ζευγάρι δεν διστάζει να εμφανίζεται μαζί.

Η “σχέση” του ζευγαριού ήταν μία έκπληξη για τους θαυμαστές τους σχεδόν 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Gigli”, και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον “πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά” της.

Όλη η επικαιρότητα