Μεσσηνία

Σε εξέλιξη οι ετοιμασίες για τη “Λευκή Νύχτα” Καλαμάτας

Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ετοιμασίες για την 6η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, ενώ προγραμματίζεται πλήθος εκδηλώσεων.

Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου προβλέπεται μία βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο και τη διασκέδαση, με πολύ χαμηλές τιμές στα εμπορικά καταστήματα, ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να διασκεδάσουν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τη βραδιά θα ανοίξει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, η οποία θα παρουσιάσει τις μουσικές της σε επίκαιρα σημεία του κέντρου της πόλης.

Με τον προγραμματισμό που έχει γίνει γνωστός μέχρι τώρα, εκδηλώσεις προβλέπονται στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στην πλατεία Οθωνος, στην κεντρική πλατεία (παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας, έναντι Πνευματικού Κέντρου και πιο χαμηλά), στην Αριστομένους (παραπλεύρως του ΔΗΠΕΘΕΚ) και στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Από τα πάρκινγκ του Βιοτεχνικού Πάρκου και των καταστημάτων Lidl και Metro, που βρίσκονται στη Νέα Eίσοδο, θα γίνεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, από τις 9 έως τις 3 το πρωί, από και προς το κέντρο της πόλης (ιστορικό Δημαρχείο) ανά 30 λεπτά. Επίσης, το Αστικό ΚΤΕΛ θα μεταφέρει δωρεάν το κοινό από τη Μικρή Μαντίνεια και τους ενδιάμεσους σταθμούς ανά μία ώρα.

Πηγή: eleftheriaonline

Όλη η επικαιρότητα