Ηλεία

Σημαντικές ελλείψεις στην τηλεκπαίδευση- «Πάνω από 100 παιδιά στο δήμο δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό»

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στους αγροτικούς δρόμους του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, προκειμένου ο δήμος να προλάβει να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες στους περισσότερους από αυτούς, πριν έρθει ο χειμώνας. Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Γριβάκης αυτή τη στιγμή έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις στα Μακρίσια, στο Καλλίκωμο, στο Κάτω Σαμικό και στην Βρίνα και σύντομα θα ξεκινήσουν και στις υπόλοιπες κοινότητες του δήμου.

Πέρα όμως από τις εργασίες στους αγροτικούς δρόμους των κοινοτήτων του δήμου, ο κος Γριβάκης αναφέρθηκε και στα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν με την εξ αποστάσεως διδασκαλία των παιδιών, κυρίως της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού σε σύνολο 350 παιδιών, τα 100 περίπου από αυτά δεν έχουν τον αναγκαίο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για να παρακολουθούν τα μαθήματα χωρίς πρόβλημα.

Ο κος Γριβάκης τόνισε ότι αν και είναι δύσκολο ο δήμος να καλύψει το κόστος της απόκτησης των ηλεκτρονικών συσκευών (tablet) που χρειάζονται τα παιδιά, θα κάνει ότι μπορεί για να βρει μία λύση σε αυτό το πρόβλημα, αν φυσικά δεν αναλάβει κάποια πρωτοβουλία η πολιτεία.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Πατρίς» που κυκλοφορεί… 

Όλη η επικαιρότητα