Ηλεία Παρουσίαση Επιχείρησης

ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ABEE στην Αμαλιάδα: 45 χρόνια με συνέπεια και υπευθυνότητα

Ακούστε το άρθρο

Επιλεκτικά και αξιόπιστα

Σχεδόν μισό αιώνα ζωής πλησιάζει η εταιρεία ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ στην Αμαλιάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής, της κατασκευής και της διαμόρφωσης. Η επιτυχία και η καθιέρωσή της είναι το αποτέλεσμα της γνώσης, της συνέπειας και των ποιοτικών προϊόντων που εμπορεύεται.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένας υπερσύγχρονος πολυχώρος στον οποίο ο ιδιώτης και ο επαγγελματίας μπορούν να επιλέξουν και να προμηθευτούν μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων των πιο γνωστών και αξιόπιστων οίκων της αγοράς, σχετικά με όλα όσα αφορούν το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα και γενικά τις κτηριακές εγκαταστάσεις.

Ιδρύθηκε το 1976 και βαδίζοντας στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, η ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ μεγάλωσε, εξελίχθηκε και εκσυγχρονίστηκε ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής. Προσιτή πολυτέλεια και αισθητική Στον άνετο εκθεσιακό χώρο που διαθέτει η ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ στο 2ο χλμ ΑμαλιάδαςΚαρδαμά, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό όχι μόνο θα σας προμηθεύσει με αυτό που ζητάτε, αλλά και λόγω της κατάρτισης που διαθέτει συν την εμπειρία του, θα σας προτείνει τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Λύσεις που σχετίζονται με την αποτελεσματικότητα τόσο από οικονομικής και λειτουργικής όσο και από αισθητικής πλευράς. Άλλωστε η επιτυχία της στηρίζεται στη γραμμή που έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει η επιχείρηση, πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Διονύσης Δημητρακόπουλος.

Έτσι στον ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο των δύο ορόφων με συνολικό εμβαδόν 1.100 τ.μ προσφέρονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άρτιας αισθητικής που καλύπτουν ακόμη και τα γούστα των πιο απαιτητικών.

Άλλωστε όσοι επιλέγουν και εμπιστεύονται τη ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ γνωρίζουν πολύ καλά πως θα βρουν ποιότητα, συμφέρουσες τιμές και υποδειγματική εξυπηρέτηση.

Η ιστορία της…

Η ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ αποτελεί τη συγχώνευση επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνταν στην πόλη της Αμαλιάδας και στα μέσα της δεκαετίας του
1970 αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μια ιδέα που έκαναν πράξη ο Χρήστος Κουκούνας, ο Βασίλης Μπελογιάννης, οι Αφοί Καραμπέτσου, ο Διονύσης Μάργαρης, οι Αφοί Βλάχου και οι Αφοί Σαφαρή. Έτσι λοιπόν τα μεμονωμένα καταστήματα συνεργάστηκαν και από τότε συνεχίζουν δυναμικά!

Στόχος …

Άμεσος στόχος της εταιρείας όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Διονύσης Δημητρακόπουλος είναι να συνεχίσει η ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ να είναι σημείο αναφοράς στον χώρο του εμπορίου του νομού με το ευρύ αντικείμενό της και την επέκτασή της στη γειτονική Μεσσηνία μέσω του δικτύου χονδρικής πώλησης που διατηρεί εκεί, προσφέροντας παράλληλα θέσεις εργασίας τις ιδιαίτερα δυσμενείς εποχές που ζούμε, εμείς και η χώρα γενικότερα.

Προϊόντα ποιότητας

Σε συνεργασία με την ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ μπορείτε να βελτιώσετε και να ανακαινίσετε τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο επιλέγοντας προϊόντα επώνυμων κατασκευαστών με εγγύηση, ποιότητα και ασφάλεια σχετικά με..

· Υδραυλικά είδη

· Είδη θέρμανσης

· Είδη άρδευσης

· Πλακάκια

· Πορσελάνες

· Μονωτικά-Χρώματα

· Σιδηρικά-Εργαλεία

· Σίδερα-Σωλήνες κ.ά.

Μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζεται είναι η ΧΑΛΚΟΡ, η
Petrocoll, η Palaplast, η Franke, η Elco, η Cosmosolar, η Cimberio, η Kerakoll, η Faso-Plast, η Kerafina ή VITEX, η ΒΙΒΕΧΡ.

Διεύθυνση: 2ο χλμ Αμαλιάδας-Καρδαμά

Τηλέφ. Επικοιν: 26220 28777, 23873, 28939 Φαξ: 26220 38096

Email: sidiremboriki@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα