Αθλητισμός

Σκοποβολή: ∆ια χειρός ∆ασιού στην 13η θέση στην Ευρώπη ο ΑΣΟΠ Ηρακλής Πύργου!

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη επιτυχία για τον ΑΣΟΠ Ηρακλή Πύργου αλλά και για τη σκοποβολή στην Ηλεία με τη συμβολή και συμμετοχή του Διαμαντή Κρεμμύδα, εκπαιδευτή σκοποβολής και του Νίκου Δασιού, διακεκριμένου αθλητή στην πρακτική σκοποβολή.

Έτσι, μετά το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σερβίας ήρθε η μεγάλη επιτυχία στο διεθνές πρωτάθλημα CANAL CHALLENGE που έγινε στην Κόρινθο στις 27, 28, 29 και 30 Μαΐου και διοργάνωσε άψογα ο σκοπευτικός όμιλος Κορίνθου με τη ΣΚ.Ο.Ε. και τη διεθνή ομοσπονδία. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν αθλητές και ομάδες από όλο τον κόσμο με τους καλύτερους να διεκδικούν τίτλο στην ελίτ της σκοποβολής παγκοσμίως με Ισραήλ, Τσεχία κ.ά να βρίσκονται στην κορυφή.

Ο Νίκος Δασιός έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση αφού όλοι έπρεπε να διαγωνιστούν σε 22 στάδια μαζεύοντας βαθμούς και όταν βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα ο ΑΟΣΠ με τη συμμετοχή του κατέληξε στη 13 θέση, μια θέση που δεν είχε ποτέ πάλι σε τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Mε αυτό το αποτέλεσμα δικαιώθηκε η σκληρή προετοιμασία που κατέβαλε η ομάδα όλον τον χειμώνα στο σκοπευτήριο Λαμπετίου αφού εκτός του Διαμαντή Κρεμμύδα, Νίκου Δασιού, Αναστάσιου Χολέβα, έξι ακόμα αθλητές συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις προπονήσεις ενόψει του επερχόμενου Πανευρωπαϊκού που θα γίνει στην Ελλάδα και αναμένονται ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία.

Επίσης ο ΑΣΟΠ κάθε Σάββατο και Κυριακή διοργανώνει αγώνες σταθερού στόχου όπου συμμετέχουν στο σύνολο πάνω από 180 αθλητές από όλη την Πελοπόννησο.

Όλη η επικαιρότητα