Περίεργα

Σκυλάκι περίμενε μια εβδομάδα έξω από το νοσοκομείο μέχρι να βγει ο ιδιοκτήτης του!

Ακούστε το άρθρο

O σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Αυτό αποδείχτηκε για άλλη μια φορά όταν ένα τετράποδο περίμενε για πέντε ημέρες έξω από νοσοκομείο στην πόλη Trabzon, στην Τουρκία όταν ο ιδιοκτήτης του εισήχθη για θεραπεία.

Το σκυλάκι βρισκόταν εκεί κάθε ημέρα, μέχρι ο 68χρονος ιδιοκτήτης του, ο Cemal Senturk να πάρει εξιτήριο. Το όνομά του είναι Boncuk, σημαίνει “χάντρες” και το πήρε λόγω του ιδιαίτερου σχήματος των ματιών του. Όπως αναφέρει το Reuters, ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε το αφεντικό του, και κάθε πρωί έκανε το δρομολόγιο για να βρεθεί έξω από την κλινική. Ήταν πολύ ευγενικό και υπομονετικό και ποτέ δεν προσπάθησε να μπει μέσα και να προκαλέσει προβλήματα.

Το προσωπικό γρήγορα κατάλαβε τι συμβαίνει και φρόντιζε κάθε ημέρα να του αφήνει λίγο φαγητό. “Μείναμε έκπληκτοι από τη σχέση του κατοικιδίου με τον 68χρονο, μας έκανε να νιώθουμε πολύ ευχάριστα” ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας. Η κόρη του νοσηλευόμενου προσπάθησε πολλές φορές να πάρει το σκυλάκι στο σπίτι, όμως εκείνο επέμενε: δεν ήθελε να γυρίσει πίσω και έτρεχε πάλι προς το νοσοκομείο.

Όταν τελικά ο ασθενής πήρε εξιτήριο εκείνο ήταν πολύ ευτυχισμένο. Όρμησε πάνω του κουνώντας την ουρίτσα του. “Είμαστε πολύ δεμένοι” ανέφερε ο Cemal Senturk “συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος”…

Όλη η επικαιρότητα