WEB tv Ηλεία

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου: Κόπηκε το νήμα της ζωής του 27χρονου Γιώργου Καρπίτη από τη Ζαχάρω (pics/vids)

Ακούστε το άρθρο

Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος Γιώργος Καρπίτης συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος του Λευκοχωρίου Γαστούνης, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στο ύψος της Γαστούνης ο νεαρός μοτοσικλετιστής επιχείρησε να κάνει προσπέραση. Την ίδια ώρα ένα αγροτικό αυτοκίνητο που είχε την ίδια κατεύθυνση έστριβε αριστερά. Τότε η μηχανή του 27χρονου καρφώθηκε στο πλάι του αυτοκινήτου. Η σύγκρουση ήταν τόσο  σφοδρή με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να εκτοξευτεί δεκάδες μέτρα μακριά, σε ένα χαντάκι όπου και κατέληξε.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν επίσης άνδρες της Πυροσβεστικής για να και της Τροχαίας Ήλιδας, ενώ η κυκλοφορία στον ρεύμα προς Πάτρα είχε διακοπεί για τουλάχιστον μια ώρα.

Για το δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του Γιώργου Καρπίτη, μίλησε στην εφ. «Πατρίς» η γιατρός του Κ.Υ Γαστούνης, κα Αναστασία Γαβριτοπούλου, η οποία δήλωσε ότι:

«Όταν μας τον προσκόμισε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη νεκρός και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι σίγουρο αν φορούσε κράνος. Δεν το είδαμε. Ο θάνατος του 27χρονου από τη Ζαχάρω ήταν ακαριαίος.»

0 Γιώργος Καρπίτης, με καταγωγή από τη Αρήνη Ζαχάρως εργαζόταν ως μάγειρας έχοντας δουλέψει στην Κύπρο και στο νησί της Άνδρου. Αγαπούσε ιδιαίτερα τη μαγειρική και το κυνήγι, όπως μαρτυρούν  οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Ζαχάρως.

Η εφ. «Πατρίς» & το Patrisnews εκφράζουν τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του Γιώργου και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

Όλη η επικαιρότητα