Αθλητισμός

Σοκ στην Premier League: Συνελήφθη για βιασμό ο Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, ο Μεντί κρατείται και θα δικαστεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου.
Ακούστε το άρθρο

Σοκ στην Premier League και ειδικότερα στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσε η είδηση της σύλληψης του Μπεντζαμίν Μεντί για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση. Τον απέβαλαν μέχρι νεωτέρας οι Πολίτες.

Ο Μπεντζαμίν Μεντί αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση εις βάρους τριών γυναικών. Πρόκειται για υποθέσεις που έγιναν από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021.

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, ο Μεντί κρατείται και θα δικαστεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

«Η Υπηρεσία Εισαγγελίας του Στέμματος (CPS) εξουσιοδότησε την Αστυνομία Cheshire Constabulary να κατηγορήσει έναν άνδρα σε σχέση με καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο Μπεντζαμίν Μέντι, 27 ετών, κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης. Οι κατηγορίες αφορούν τρεις καταγγέλλοντες άνω των 16 ετών και φέρονται να έχουν λάβει χώρα μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021.

Ο Mendy, από το Withinlee Road, Prestbury, έχει προφυλακιστεί από την αστυνομία και πρόκειται να εμφανιστεί στο Δικαστήριο Chester Magistrates την Παρασκευή 27 Αυγούστου», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε επίσημα ότι ο Μπεντζαμίν Μεντί παύεται από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου κι ότι δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια πριν να ολοκληρωθεί η διαδικασία απ’ την πλευρά της αστυνομίας.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα