Ποδόσφαιρο

Σοφία Ζάγκλη: Στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων

Απόλυτη δικαίωση για την ίδια και το σωματείο της Νίκης Τραγανού η κλήση της στην Εθνική Κορασίδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!
Ακούστε το άρθρο

Από τις 04 έως και τις 12 Οκτωβρίου 2021, στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα, θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου Εθνικών Ομάδων Κορασίδων UEFA European WU17 Championship 2021/22 του 6ου Ομίλου – League A.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο εν λόγω τουρνουά είναι: ΔΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ. Η κ. ομοσπονδιακή τεχνικός Κατερίνα Φαλίδα απηύθυνε πρόσκληση σε 20 παίκτριες οι οποίες θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων στο τουρνουά του 1ου γύρου του Women’s U17 Championship 2022. Ανάμεσά τους και η ταλαντούχα παίκτρια της Νίκης Τραγανού, Σοφία Ζάγκλη. Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον 6ο όμιλο της League A, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στην Πάτρα και στη Ναύπακτο.

Να θυμίσουμε ότι η 15χρονη ταλαντούχα μεσοεπιθετικός Σοφία Ζάγκλη της Νίκης Τραγανού, αγωνίστηκε για πρωτη φορά με το Εθνόσημο στο στήθος, στις 19 και 21 Σεπτεμβρίου στους δύο φιλικούς αγώνες που έδωσε η Εθνική Κορασίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας, στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να κληθεί τώρα και για τους επίσημους αγώνες.

Η 15χρονη μαθήτρια της Α΄ τάξης Λυκείου, που έκανε από τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, στο Sport’s Club Ferekidis, απέδειξε από την πρώτη στιγμή το ταλέντο που διαθέτει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Στανίνου Αλεξάνδρα ΑΟ ΧΑΝΙΑ
Γρίβα Αγγελική Μελίνα ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ
Κουκουλάκη Αγγελική ΟΦΗ
Γεωργαλά Εριφύλη ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Τζιντζόγλου Ελένη ΔΟΞΑ 2016
Καρυπίδη Μαρία RUSH SELECT NEW YORK
Σαργιώτη Νικολία ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
Μπέου Ρέντα ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
Φανουράκη Μαρία ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Τσαρουχά Αθανασία FC SAND
Χαλατσογιάννη Γεωργία ΛΕΟΝΤΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Νταρζάνου Σταματία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ζάγκλη Σοφία ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
Κωστοπούλου Κωνσταντίνα ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
Λαζαράκη Νικολέτα UNITED FA 2006 ECNL
Σιδηροπούλου Αναστασία ΠΑΟΚ
Ραπάνη Μαριάννα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Βενιαμίν Παναγιώτα ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
Σαριδάκη Μαρία ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Κοντοστάνου Ελένη ΠΑΟΚ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

6/10/2021, 19:00: Δανία-Ελλάδα

9/10/2021, 19:00: Αυστρία-Ελλάδα

12/10/2021, 15:00: Ελλάδα-Ελβετία

Σημειώνεται ότι η είσοδος θα γίνεται ΜΟΝΟ μέσω προσκλήσεων από την ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ και αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ, από τη ΘΥΡΑ 2.

Όλη η επικαιρότητα